Η επίσκεψη στο αγαπημένο μας εστιατόριο ήταν κάτι που στερηθήκαμε για καιρό. Αυτό εξηγεί και τη θερμή ανταπόκριση του κόσμου στο άνοιγμα της εστίασης. Όλοι θέλουμε να απολαύσουμε ξανά γευστικά πιάτα μαζί με καλή παρέα και να επιστρέψουμε στις ανέμελες στιγμές προ κορονοϊού. Γι’ αυτό τις τελευταίες βδομάδες αρχίσαμε να εξερευνούμε τις επιλογές μας, για να δούμε τι νέο υπάρχει που αξίζει να επισκεφτούμε στο κέντρο της Αθήνας.

Το νέο CTC στον Κεραμεικό

Το εστιατόριο CTC αποτελεί το «πρώτο παιδί» του νέου ταλαντούχου Chef Αλέξανδρου Τσιοτίνη. Το όνομα του εστιατορίου με τη ξεκάθαρη παρήχηση σί-τι-ση υπαινισσόταν την αρχή ενός παιχνιδιού με το κλασσικό να συναντάει το μοντέρνο σε μια νέα δημιουργική συνταγή. Σήμερα, 6 χρόνια μετά, το CTC, με τις ίδιες αξίες, διατηρώντας το ίδιο μαγειρικό πάθος αλλάζει και μεγαλώνει. Το εστιατόριο μόλις άνοιξε τις πόρτες του στον Κεραμεικό. Σε έναν νέο χώρο, με υπέροχη αύρα και είναι έτοιμο να σας προσφέρει πολλές γαστρονομικές εκπλήξεις.

Ο Chef Αλέξανδρος Τσιοτίνης για ακόμη μια φορά στοχεύει με τις δημιουργίες του να «προ(σ)καλέσει», τους καλεσμένους του, όπως προτιμά να αποκαλεί τους πελάτες του, σε ένα γαστριμαργικό ταξίδι όπου τα αρώματα, οι υφές και οι γεύσεις εναλλάσσονται αρμονικά και με τόλμη.

Τι θα φας στο νέο εστιατόριο

Πηγαίνοντας στο νέο CTC θα συναντήσετε ένα υπέροχο περιβάλλον που θα σας προκαλέσει μια οικεία αίσθηση. Η ατμόσφαιρα και οι γεύσεις θα σας αποκαλύψουν ένα ιδιαίτερο ταξίδι αισθήσεων στο κέντρο της Αθήνας. Θα βρείτε ένα νέο μενού που δημιούργησε ο Chef και ταιριάζει, τόσο στον δικό του χαρακτήρα, όσο και στον χαρακτήρα του εστιατορίου. Ένα μεσογειακό μενού με ένα twist με τίτλο CTC VOYAGE με wine pairing από τον Sommelier του εστιατορίου που θα ταιριάξει τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Τα επιδόρπια του μενού είναι δημιουργίες του Pastry Chef Μανώλη Στήθου, ενός νέου μέλους της ομάδας. Μέχρι σήμερα το CTC έχει ήδη κατακτήσει 4 Χρυσούς Σκούφους.

Μπορείς να πραγματοποιήσεις κράτηση από Τρίτη – Σάββατο.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Διαβάστε επίσης: 5 ιδέες για υγιεινά γλυκά σνακ – χωρίς τύψεις!