Τα δώρα ήδη είναι στολισμένα κάτω από το δέντρο και περιμένουν με μεγάλη αγωνιά να πετάξεις το περιτύλιγμα. Σίγουρα κάποια από τα αγαπημένα σου πρόσωπα δεν περίμεναν να τους κάνεις ένα τέτοιο δώρο όπως ένα κινητό. Ποιες είναι οι τρεις ερωτήσεις που πρέπει να απαντήσεις όμως πριν το αγοράσεις;

  1. Χρειάζεται ένα καινούριο κινητό; Έχεις παρατηρήσει ότι ο αγαπημένος σου κοιτάζει προσφορές για κινητά τον τελευταίο καιρό και ψάχνει να βρει το καλύτερο; Αν ναι τότε θα πρέπει να του αγοράσεις οπωσδήποτε το Huawei Mate 20 Pro καθώς αποκτάς δώρο το Huawei P20 Lite (ένα για σένα και έναν για αυτόν δηλαδή). Γιατί; Γιατί επιτέλους στο Χριστουγεννιάτικο πάρτυ δεν θα έχεις πρόβλημα για το αν θα χωρέσετε όλοι στη φωτογραφία αφού ο ευρυγώνιος φακός σου δίνει αυτή τη δυνατότητα. Τέλειο έτσι;
  2. Τι χρήση κάνει στο κινητό; Αν το κινητό είναι κυριολεκτικά η προέκταση του χεριού του και το χρησιμοποιεί από τη δουλειά μέχρι την απλή καθημερινότητα του βγάζοντας αρκετές selfies τότε μάλλον θα πρέπει να αγοράσεις το P20 Pro με δώρο το Υ5 2008. Γιατί; Το HUAWEI P20 Pro επεκτείνει τα όρια της δημιουργικής φωτογράφισης. Όντας εμπνευσμένο από την κίνηση του φωτός και κατασκευασμένο με ακρίβεια, καταγράφει λεπτομερείς, πλούσιες, ατμοσφαιρικές εικόνες κάθε στιγμή μέρα ή νύχτα.
  3. Θέλει να βγάζει τις καλύτερες selfie; Ήρθε η ώρα να αγοράσεις το Mate 20 Lite με δώρο το Y5 2018.Η αυτόματη λειτουργία “καλλωπισμού” με Τεχνητή Νοημοσύνη κάνει τις selfies σας να ξεχωρίζουν. Η Selfie κάμερα 24 MP και αυτή των 2 MP με το bokeh εφέ δημιουργούν στις σέλφι σας μια υπέροχη σύνθεση, ενώ η Τεχνητή Νοημοσύνη τις βελτιστοποιεί βάσει των οκτώ κατηγοριών περιβάλλοντος για να απαθανατίσετε τον εαυτό σας με όλη του τη λάμψη.

Έτσι λοιπόν όπως κατάλαβες δεν θα πάρεις μόνο στον αγαπημένο σου δώρο αλλά θα πάρεις και εσύ!

xristougenniatiki-prosfora-huawei

Η προσφορά ισχύει από τις 10/12/2018 έως τις 07/01/2019 σε όλα τα συνεργαζόμενα καταστήματα (Γερμανός, Cosmote, Κωτσόβολος, Media Markt, Πλαίσιο, Public, Vodafone, Wind, Electronet, Welcome stores, You.gr) ή μέχρι εξαντλήσεων των αποθεμάτων. Δείτε περισσότερα στο consumer.huawei.com/gr.

Δε επιτρέπεται εναλλαγή η διαφοροποίηση των συσκευών ούτε χρηματική ή άλλη έκπτωση αντί των δώρων. Τα χρώματα των συσκευών που δίνονται ως δώρο εξαρτώνται απο τη διαθεσιμότητα του εκάστοτε καταστήματος.