• Το Novacinema4 θα καθηλώσει τους λάτρεις των σειρών και τον Φεβρουάριο
  • Με την πρεμιέρα της σειράς θρίλερ «Grey» από την Τετάρτη 14/2 (22:00) και την πρεμιέρα της δραματικής σειράς φαντασίας «The Winter King» από την Παρασκευή 16/2 (22:00)
  • Η 21η σεζόν της αστυνομικής σειράς «NCIS» έρχεται από την Πέμπτη 15/2 (22:00) και ο 3ος κύκλος της περιπετειώδους σειράς φαντασίας «La Brea» από τις 27/2

Νέες συναρπαστικές σειρές έρχονται να καθηλώσουν και να…cineπάρουν και τον Φεβρουάριο στη Nova! «Gray», «The Winter King» και οι νέοι κύκλοι «NCIS season 21» και «La Brea season 3» υπόσχονται μοναδικές στιγμές , μέσα από το Novacinema4.

Από την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου στις 22:00 και κάθε Τετάρτη την ίδια ώρα θα μεταδίδεται η σειρά θρίλερ «Gray» με τους Patricia Clarkson, Rupert Everett,, Wendy Crewson,, Shawn Doyle​. Με διαρροές να απειλούν την εθνική ασφάλεια των ΗΠΑ, η Κορνίλια Γκρέι, μία εξαιρετικά ικανή και θανάσιμη πρώην πράκτορας της CIA, επιστρέφει από στην ενεργό δράση για να εντοπίσει τον πληροφοριοδότη στην Υπηρεσία.

Ακολουθεί την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου στις 22:00 και κάθε Πέμπτη την ίδια ώρα, 72 ώρες μετά την προβολή του επεισοδίου στην Αμερική, η πρεμιέρα της 21ης σεζόν του «NCIS» με τους Sean Murray, Katrina Law, Gary Cole, Brian Dietzen​. Η μοναδική ομάδα του NCIS επιστρέφει, έτοιμη κι αυτή τη φορά να δώσει απαντήσεις σε υποθέσεις δολοφονιών, τρομοκρατίας και κατασκοπείας που σχετίζονται με το Ναυτικό.

Την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου στις 22:00 ξεκινάει η δραματική σειρά φαντασίας «The Winter King» και θα μεταδίδεται κάθε Παρασκευή την ίδια ώρα. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους είναι οι Eddie Marsan, Iain De Caestecker, Nathaniel MartelloWhiteκαι οι λάτρεις των σειρών θα παρακολουθήσουν πως στη Βρετανία του 5ου αιώνα, ο Άρθουρ Πεντράγκον, αφού είχε εξοριστεί από τον πατέρα του, τον Ύπατο Βασιλιά Ούθορ, επιστρέφει στην Νταμνόνια για να διατηρήσει την ειρήνη, μέχρι ο αδελφός του να μεγαλώσει αρκετά ώστε να ανέβει στον θρόνο.

Ο 3ος κύκλος της περιπετειώδους σειράς φαντασίας «La Brea» κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου στις 22:00 και θα μεταδίδεται κάθε Τρίτη την ίδια ώρα με τους Natalie Zea, Eoin Macken, Jack Martin​. Το τέλος μίας εποχής πλησιάζει καθώς οι επιζήσαντες, που είναι κολλημένοι στο παρελθόν, έχουν μία τελευταία ευκαιρία να επιστρέψουν. Τα πάντα διακυβεύονται καθώς η οικογένεια Χάρις αντιμετωπίζει τα πιο επικίνδυνα προϊστορικά πλάσματα.

Παράλληλα, συνεχίζονται στο Novacinema4 οι σειρές «Belgravia: The Next Chapter» (κάθε Δευτέρα στις 22:00), «True Detective: Night Country» (κάθε Τρίτη στις 22:00, 48 ώρες μετά την προβολή του επεισοδίου στην Αμερική).

Απόλαυσε τις νέες σειρές και τους νέους κύκλους στο Novacinema4 αλλά και On Demand στην πλατφόρμα της ΕΟΝ όποτε εσύ επιθυμείς, μαζί με περισσότερες από 6.000 ταινίες & επεισόδια σειρών. Επιπλέον, η ανανεωμένη υπηρεσία ΕΟΝ On Demand σου δίνει τη δυνατότητα  να δεις τις αγαπημένες σου ταινίες και σειρές ακόμα και offline.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν όλο το πλούσιο περιεχόμενο της Nova επιλέγοντας το πρόγραμμα ΕΟΝ ΤV ή το Συνδυαστικό Πρόγραμμα ΕΟΝ που τους ταιριάζει.