Η πιο αισιόδοξη και πολύχρωμη εποχή του χρόνου έφτασε και στο πέρασμα της ξυπνά τη φύση και τις αισθήσεις μας με τον πιο όμορφο τρόπο. Το ανοιξιάτικο τοπίο απλώνεται παντού, ακόμα και σε γωνιές της πόλης, αναστατώνοντας όλες τις αισθήσεις μας και αποκαλύπτοντας το μεγαλείο της εαρινής εποχής που μας παρασύρει στους ρυθμούς της και μας ταξιδεύει νοερά – ή και φυσικά! – σε όλες τις γωνιές του κόσμου.

Έτσι είναι η άνοιξη! Είναι η εποχή που το κλίμα αισιοδοξίας που αποκαλύπτεται μέσα από την ανθισμένη φύση δημιουργεί ασυναίσθητα μια διάθεση εκτόνωσης, διασκέδασης και ανανέωσης. Είναι η εποχή που οι συναντήσεις με φίλους έχουν για σκηνικό χαριτωμένες αυλές, όμορφες βεράντες με τα φυτά ανθισμένα, ανανεωμένα σπίτια με τις κουρτίνες να ανεμίζουν!

Όλα φωνάζουν ότι είναι κατάλληλη αφορμή για φρέσκα και δροσερά cocktails.

Εμπνευσμένη και επηρεασμένη από το κλίμα της ανοιξιάτικης διάθεσης, η κορυφαία πλατφόρμα World Class by Diageo που μεταξύ άλλων αναδεικνύει κάθε χρόνο τους κορυφαίους bartenders του πλανήτη, μας προσκαλεί να αναλάβουμε το ρόλο mixologist από την άνεση του σπιτιού μας, προτείνοντας 5 δροσερά cocktails που μπορούμε να κάνουμε και να απολαύσουμε με την παρέα μας!

Τα πολύχρωμα serves που έχει εμπνευστεί ο World Class Winner 2017 Πάνος Κανατσούλης, βασίζονται σε συνταγές με εποχικό touch που συνδυάζουν κορυφαία spirits της εξαιρετικής συλλογής του luxury portfolio του World Class με εκλεκτά φρέσκα φρούτα, χυμούς και σπιτικά χειροποίητα σιρόπια!