Το B.U., το άρωμα της απόλυτης προσωπικής έκφρασης, σε συνεργασία με τον Ρυθμό 94,9 παρουσιάζει σε ένα εορταστικό B.U. Absolute Me DJ Set με την Ράνια Κωστάκη το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου το απόλυτο Pop Icon της γενιάς του, τον Βαγγέλη Κακουριώτη, στο Hondos Center στην Ομόνοια (Πλατεία Ομονοίας 4).

Ο Βαγγέλης Κακουριώτης θα είναι εκεί για να τον γνωρίσεις από κοντά και να υπογράψει τις συσκευασίες των B.U. σετ δώρων και του extra special B.U. Absolute Me Gift Set! Για πρώτη φορά κυκλοφορεί ένα limited edition σετ δώρου για το B.U. Absolute Me, σε ένα μεταλλικό κουτί, με το απόλυτο pop Icon της γενιάς του και brand ambassador του B.U., Βαγγέλη Κακουριώτη, να κοσμεί το καπάκι του σετ δώρου.

Παράλληλα, η Ράνια Κωστάκη θα παρουσιάσει ένα διαφορετικό DJ set – από τις 13:00 – δίνοντας παλμό στο event.

Το B.U., μετά την επιτυχία «Χρυσό Φιλί», «Γυρίζω σελίδα» και «Όαση», συνεχίζει την συνεργασία του με το Βαγγέλη Κακουριώτη και την Panik Records! Αυτή τη φορά με την mid – tempo μπαλάντα «Να μ’ αγαπάς», της οποίας τους στίχους και την μουσική υπογράφει ο ίδιος ο ερμηνευτής, γιορτάζει την μοναδικότητα της κάθε νέας γυναίκας όπως αυτή εκφράζεται και την καλεί να είναι ο εαυτός της την κάθε στιγμή του χρόνου

About The Author