Σου φέρνουν δώρο άρωμα και δίνεις ένα κέρμα για να μην τσακωθείς…μήπως απλά δεν σου δίνουν το κατάλληλο άρωμα; Δεν υπάρχει περίπτωση να τσακωθείς με αυτόν που θα σου φέρει για δώρο την Πρωτοχρονιά ένα άρωμα με πλούσιες νότες από ώριμο μάνγκο, αγνό λεπτό αέρινο γιασεμί, και νότες από αισθησιακό λιβάνι. Αυτά ακριβώς συναντώνται για πρώτη φορά σε ένα άρωμα, και εσωκλείονται στο μπουκάλι του FAME.

Ο Οίκος Paco Rabanne παρουσιάζει το FAME, τη νέα άφιξη στην οικογένεια των αρωμάτων του. Στο μοντέρνο μπουκάλι του εσωκλείεται ένα πρωτοποριακό, χαρακτηριστικά θηλυκό άρωμα, ο σχεδιασμός του οποίου είναι εμπνευσμένος από τα εμβληματικά σχέδια του Paco Rabanne. Πρωταγωνίστρια της καμπάνιας, η Αμερικανίδα ηθοποιός Elle Fanning, ενσαρκώνει τη σύγχρονη γυναίκα-μούσα του σήμερα. Η καινοτόμος σύνθεσή του, έχει δημιουργηθεί στην Grasse της Γαλλίας, από πολύτιμες, εξατομικευμένες και βιώσιμες πρώτες ύλες, που αποκτήθηκαν μέσω προηγμένης τεχνολογίας, με το 90% των συστατικών του να είναι φυσικής προέλευσης.

Γίνε η πρωταγωνίστρια των γιορτών ή κάνε το πιο φημισμένο και ξεχωριστό δώρο φέρνοντας την Γαλλία στα φετινά Χριστούγεννα. Το άρωμά σου θα μείνει ανεξίτηλο και θα συνδεθεί με τις γιορτές κάνοντάς σε το επίκεντρο του πάρτι!