Ο Γιώργος Γεωργίου μια από τις πιο γνωστές φυσιογνωμίες παό τον χώρο της αθλητικής δημοσιογραφίας άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 71 ετών. Ο ιδιαίτερα λαοφιλής δημοσιογράφος με το χαρακτηριστικό παρουσιαστικό νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα στο νοσοκομείο Άγιο Σάββα. Αν και θα μπορούσε να χαρακτηριστεί από πολλούς ως μια αντιφατική προσωπικότητα, οι αστείες ατάκες του, το ιδιαίτερο στυλ και η αμεσότητα που είχε με τους λάτρεις του ποδοσφαίρου (ιδιαίτερα μέσω της εκπομπής: Το Καφενείο των Φιλάθλων και των υπόλοιπω ραδιοφωνικών εκπομπών του) σίγουρα θα μείνουν στην ιστορία. 

Ο Γιώργος Γεωργίου γεννήθηκε στα Πετράλωνα στις 26 Μαΐου 1952 Η πρώτη ενυπόγραφη παρουσία στην έντυπη δημοσιογραφία του Γιώργου Γεωργίου καταγράφηκε σε πολύ νεαρή ηλικία, στην εβδομαδιαία Παναθηναϊκή Φλόγα στις αρχές της δεκαετίας του 1960. Επαγγελματικά δραστηριοποιήθηκε στο χώρο από το 1982, ως μέλος της ιδρυτικής ομάδας της αθλητικής εφημερίδας Ο Φίλαθλος του εκδότη Γιώργου Κουρή, υπό τη διεύθυνση του Νίκου Καραγιαννίδη, ενώ έχει συνεργαστεί και με τα περιοδικά Σύγχρονος Αθλητισμός και Forza. Έγινε ευρύτερα γνωστός στο κοινό μέσω της καθημερινής στήλης που διατηρούσε στον Φίλαθλο, καθώς και με την αρχικά ραδιοφωνική, μετέπειτα τηλεοπτική εκπομπή του Το Καφενείο των Φιλάθλων. Από το 2008 έως το 2021 πραγματοποιούσε καθημερινές ραδιοφωνικές εκπομπές στο ραδιοσταθμό Real FM 97.8 .

Είχε παντρευτεί δύο φορές, το 1980 με την πρώτη σύζυγό του Μαρία και το 1997 την δεύτερη του σύζυγο Ευγενία. Έχει αποκτήσει με καθεμιά από τις δύο συζύγους του από ένα παιδί, τον Τάσο (ο οποίος γεννήθηκε το 1982 και πέθανε το 2017) και την Σταυρούλα (γεν. 1998) αντίστοιχα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…