Θεσσαλονίκη, 19 Σεπτεμβρίου 2017: Το Aperol Spritz Afternoon Festival ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη για να αλλάξει χρώμα και γεύση στα απογεύματά μας! Το αγαπημένο cocktail Aperol Spritz μας προσκαλεί καθημερινά 19.00 με 22.00, σε αγαπημένα bar της πόλης, σε ένα 14ήμερο απολαυστικό afternoon festival διασκέδασης, γεμάτο dj sets, unexpected acts, live μπάντες, με headliner τον Μύρωνα Στρατή.

Από τις 22 Σεπτεμβρίου έως τις 05 Οκτωβρίου το απολαυστικό cocktail Aperol Spritz θα βρίσκεται στα πιο cool bars της πόλης! MATUTE, TRIBECA, APALLOU, VOGATSIKOU, CHILAI, BLUE CUP, MENTA, LOCAL, BULEVARD, KITCHEN BAR, HOSTEL 9, DANDELION, GORILAS και NAVONA μας περιμένουν για αξέχαστα απογεύματα!

Το φεστιβάλ ανοίγει την αυλαία του με συναυλία των SOULED OUT στο MATUTE στις 22/9, ενώ θα κλείσει στις 5 Οκτώβριου με ένα μοναδικό closing party με Live performance από τον Μύρωνα Στρατή, ολοκληρώνοντας και το ταξίδι του Aperol Spritz σε αγαπημένες πόλεις της Ελλάδας. Απογευματινή διασκέδαση και ατελείωτη απόλαυση από το πιο μοντέρνο και δροσερό cocktail που μας περιμένει να ζήσουμε το απόλυτο #aperitivoexperience… Happy Together!

Για περισσότερες πληροφορίες και το αναλυτικό πρόγραμμα του φεστιβάλ καθώς και τα bars που συμμετέχουν, επισκεφθείτε το website του festival www.aperolspritzafternoonfestival.gr ή τη σελίδα του Aperol Spritz στο Facebook https://www.facebook.com/aperolspritz.grc/

Και αν θέλετε ο headliner του festival, Μύρωνας Στρατής, να καλέσει προσωπικά την παρέα σας, δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε το www.aperolspritzafternoonfestival.gr και να φτιάξετε την προσωπική σας video πρόσκληση!

H δημιουργία και η επιμέλεια του Aperol Spritz Afternoon Festival, έρχεται από την 4 Wise Monkeys.