Οι αποκριές είναι συνυφασμένες με τη φαντασία, τη δημιουργικότητα, τη διασκέδαση και τα παιδιά. Το Hard Rock Cafe Athens την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου από τις 12:30-16:30, θα βάλει τις πιο φανταχτερές στολές του και θα υποδεχτεί τους μικρούς τους φίλους, ώστε να διασκεδάσουν μαζί την τελευταία Κυριακή της αποκριάς.

Όλο το Hard Rock Cafe Athens θα γεμίσει με μάσκες και σερπαντίνες, αλλά και με μουσική στους ρυθμούς της αποκριάς, ώστε να υποδεχτεί τους μικρούς ήρωες σε ένα αποκριάτικο πάρτυ. Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν και να απασχοληθούν με την παιδαγωγό του Hard Rock Cafe Athens μέσα από δημιουργικά παιχνίδια, ζωγραφιές, κατασκευές και face painting.

Η συμμετοχή των παιδιών στις δράσεις καθώς και το παιδικό γεύμα ανέρχονται στην τιμή των 10€/ παιδί, ενώ οι ενήλικες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ελεύθερα από τον κατάλογο ό,τι θέλουν.

Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να αποχαιρετίσουν την τελευταία Κυριακή της αποκριάς στον ιδιαίτερο χώρο του Hard Rock Cafe Athens στον 1ο όροφο, να παίξουν και να γευτούν λαχταριστές γεύσεις μέσα από μια μεγάλη ποικιλία Legendary burgers, ορεκτικών αλλά και τις προτάσεις των απολαυστικών cocktails του Hard Rock Café Athens.

Τέλος, μην ξεχνάτε ότι με την εγγραφή των παιδιών στο πρόγραμμα Roxtars, που πραγματοποιείται κάθε Κυριακή, οι μικροί μας φίλοι έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν δωρεάν λαχταριστό παγωτό Kids Hot Fudge Sundae, στην επόμενή τους επίσκεψη στο Cafe, ενώ οι γονείς μπορούν να λαμβάνουν ενημερωτικό υλικό σχετικά με παιδικά events και happenings του Hard Rock Cafe Athens!