Με τέτοιους ταλαντούχους και γοητευτικούς γονείς, ήταν επόμενο ότι η 16χρονη Deva Cassel θα μεγαλώσει για να γίνει μία κούκλα! Η κόρη των Monica Belluci και Vincent Cassel ασχολείται ήδη με την μόδα και μάλιστα έκανε αυτόν τον μήνα το πρώτο της εξώφυλλο για την γαλλική ELLE!

H Deva Cassel, έκανε μόλις πέρσυ τα πρώτα της βήματα στο modeling, όταν φωτογραφήθηκε και περπάτησε για τους Dolce & Gabbana. Γεννημένη στις 12 Σεπτεμβρίου του 2004, η Deva κληρονόμησε την φινέτσα της μητέρας της και την άγρια ομορφιά του πατέρα της, σε έναν συνδυασμό που «σκοτώνει». Με βλέμμα που μαγνητίζει – τα πράσινα μάτια της είναι γενετικό αποτέλεσμα του μπλε του μπαμπά της και του ζεστού καστανού της μαμάς της – είναι σίγουρα πως θα μας απασχολήσει πολύ τα επόμενα χρόνια.

Το Φεβρουάριο είχε πρωταγωνιστήσει και στην καμπάνια του αρώματος «Shine» των Dolce & Gabbana, κάνοντας ολόκληρο τον πλανήτη να παραληρεί.

Deva Cassel

Η περήφανη μαμά, Monica Bellucci, ανέβασε το εξώφυλλο του ELLE και στο δικό της λογαριασμό στο Ιnstagram γράφοντας στο caption της φωτογραφίας: «Μία φορά και έναν καιρό ήταν ένα μικρό κορίτσι. Ο χρόνος περνάει τόσο γρήγορα! Μακάρι η ζωή να σε ‘φροντίζει’ πάντα αγάπη μου».

 

Δείτε το Instagram της Deva Cassel εδώ.