Θα έχεις παρατηρήσει ότι σε πολλές ταινίες, οι πρωταγωνιστές αφήνουν την δουλειά τους για διάλειμμα και πηγαίνουν στα food trucks προκειμένου να αγοράσουν τον καφέ τους, το δεκατιανό ή το μεσημεριανό. Αντίστοιχα είναι οι δικές μας καντίνες εδώ που λειτουργούν περισσότερο τις βραδινές ώρες. Στο Λονδίνο λοιπόν υπάρχει μια καντίνα που ονομάζεται Kalimera και είναι ελληνική.

Ο ιδιοκτήτης είναι ο Τηλέμαχος Αργυρίου, ο οποίος πριν εργαζόταν στον τραπεζικό κλάδο στο Λονδίνο αλλά για δικούς του λόγους αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα του. Η απόφαση του προφανώς τον δικαίωσε, αφού πλέον είναι γνωστός στους δρόμους του Λονδίνου.

kalimera3

Η καντίνα περιλαμβάνει στο μενού και ελληνικά φαγητά, όπως ο μουσακάς και το σουβλάκι. Κάθε μέρα ουρές σχηματίζονται στο Kalimera και αυτό επιβεβαιώνει όλα τα καλά σχόλια που δέχεται ο Τηλέμαχος για την πολύ καλή δουλειά. Ανάμεσα στον κόσμο μάλιστα, είναι και οι πρώην συνάδελφοι του.

Αν σε βγάλει ο δρόμος προς τα εκεί κάποια στιγμή στο μέλλον, μην παραλείψεις να το επισκεφτείς. Εκτός από τα χαμόγελα που θα σε υποδεχτούν, θα γευτείς και λίγο Ελλάδα.

kalimera2

kalimera1