Ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο δείχνει την Μαρίνα Σάττι να χασμουριέται ενώ παρακολουθεί μια συνέντευξη της Εντέν Γκολάν, εκπροσώπου του Ισραήλ στη Eurovision, μετά την παρουσίαση των συμμετοχών. Η Μαρίνα Σάττι φαίνεται να χασμουριέται και στη συνέχεια να κλείνει τα μάτια της έτοιμη να κοιμηθεί, γεγονός που προκάλεσε διάφορες αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Μαρίνα Σάττι Πριν τον Τελικό

Παρά το γεγονός ότι η Μαρίνα Σάττι αντιμετώπιζε μια ίωση, κατάφερε να εντυπωσιάσει με την ερμηνεία της στο τραγούδι «Ζάρι» στην προκριματική φάση της Eurovision, εξασφαλίζοντας έναν χώρο στον μεγάλο τελικό. Σε συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day», μίλησε για τις προκλήσεις που αντιμετώπισε λόγω της κατάστασής της, υπογραμμίζοντας τον φόβο της να μην μπορέσει να τραγουδήσει σωστά. Παρ’ όλα αυτά, κατάφερε να εντυπωσιάσει το κοινό και να διατηρήσει τη φωνή της κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της, αφού κάθε 3 ώρες έπαιρνε φάρμακα για να μπορέσει να ανταποκριθεί.

Η Μαρίνα Σάττι, η οποία θα εμφανιστεί 12η στον τελικό του Σαββάτου 11 Μαΐου, ανέφερε ότι σχεδιάζει να ξεκουραστεί περισσότερο και να προετοιμαστεί για να διατηρήσει τη φωνή της. Εξέφρασε επίσης την ελπίδα της να είναι πιο ψύχραιμη και να μεταδώσει θετική ενέργεια κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στον τελικό.

Διάβασε επίσης:

Τη ματιάσανε! Με πυρετό η Μαρίνα Σάττι!

Leave a Reply

Your email address will not be published.