Πολλοί είναι εκείνοι οι διάσημοι του Hollywood που επισκέπτονται την Ελλάδα κάθε καλοκαίρι και μαγεύονται από την ομορφιά των νησιών. Ένας ακόμα είναι και ο Johnny Depp, ο οποίος μάλιστα επιθυμεί να αγοράσει ένα μικρό νησάκι που βρίσκεται μπροστά από το λιμάνι της Κοιλάδας στην περιοχή της Ερμιονίδας. Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο ηθοποιός λατρεύει τη νήσο Κορωνίδα για την θάλασσα και τον ήλιο.

koronida

Ο Αντώνης Καρανικόλας, ο οποίος διαθέτει κτηματομεσιτικό γραφείο στην περιοχή, δήλωσε:

«Από την πρώτη στιγμή που είδε το νησί, το ερωτεύτηκε. Κάθε φορά που επισκέπτεται τη χώρα μας και έχει την ευκαιρία να έρθει στην περιοχή, ζητάει να κάνει έναν γύρο του νησιού ώστε να το θαυμάσει από κοντά.

«Είναι ένα νησί που φυλάσσεται καλά, μπορεί να κρατήσει μακριά τα αδιάκριτα βλέμματα και αποτελεί επίγειο παράδεισο, αφού διαθέτει υπερπολυτελείς εγκαταστάσεις που έχει δημιουργήσει η οικογένεια Λιβανού, μαρίνα για να δένουν αρκετά μεγάλες θαλαμηγοί, ευρύχωρους ξενώνες με όλες τις ανέσεις, ακόμη και φούρνο για φρέσκο ψωμί.

Πριν από λίγα χρόνια, μάλιστα, οι ιδιοκτήτες του έδωσαν χρήματα ώστε να αγοραστεί ακόμη και πυροσβεστικό όχημα προκειμένου να εξαλειφθεί η κίνδυνος πυρκαγιάς, αφού η Κορωνίδα είναι γεμάτη πεύκα, ελιές και εσπεριδοειδή», κατέληξε.

Τέλος, ο ηθοποιός περίμενε να τελειώσει το θέμα του διαζυγίου με την Amber Heard προκειμένου να κάνει την προσφορά του. Λέτε να γίνει τελικά ο ιδιοκτήτης; Θα δείξει.