Σε οικογενειακό θρίλερ έχει εξελιχθεί η σχέση της οικογένειας Hadid με τον γαμπρό τους, τον τραγουδιστή και πρώην μέλος των One Direction, Zayn Malik. O Zayn έχει ένα παιδί, την Khai, με το supermodel Gigi Hadid και μέχρι τώρα η σχέση τους έμοιαζε ειδυλλιακή. Ωστόσο, διέρρευσαν στον Τύπο πληροφορίες που θέλουν την Yolanda Hadid, την μητέρα της Gigi και πεθερά του Zayn, να καταγγείλει τον δεύτερο ότι «την χτύπησε» (στα αγγλικά η φράση αποδόθηκε ως ‘he strucked me’).

H Yolanda, πρώην μοντέλο και γνωστή από την συμμετοχή της στο reality show ‘The Real Housewives’, δεν έχει κάνει κάποια επίσημη δήλωση μέχρι τώρα. Εκείνος που έχει μιλήσει δημόσια, αν και γενικά το αποφεύγει, είναι ο ίδιος ο 28χρονος Zayn, o οποίος σε πρώτη του δήλωση ανέφερε ότι από σεβασμό δεν θα αρνηθεί τις κατηγορίες και θα προσπαθήσει να επαναφέρει τις καλές σχέσεις με την οικογένεια, σε δεύτερη του όμως ανακοίνωση στo Twitter αρνείται κάθετα ότι χτύπησε την γιαγιά της κόρης του. Επιμένει, μάλιστα, ότι ο τσακωμός τους περιορίστηκε σε λεκτικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, προσθέτει ότι η Yolanda ήρθε απρόσμενα στο σπίτι ενώ η κόρη της, Gigi Hadid έλειπε.

Αναμένεται να δοθεί περισσότερο φως τις επόμενες μέρες, αφού γίνει και κάποια δήλωση από την οικογένεια Hadid. Σύμφωνα πάντως με τις τελευταίες εξελίξεις (όπως διαβάσαμε στο Splash News), το ζευγάρι είναι πλέον σε διάσταση.

Δείτε ακόμη:

Gigi Hadid: Έκκληση προς τους παπαράτσι να μην φωτογραφίζουν το μωρό της