«Όταν ένας άνθρωπος χάσει το όραμά του, χάνει τις ευκαιρίες και τα δώρα της ζωής. Όταν ένας λαός χάνει το όραμά του, ξεχνιέται από την ίδια την ιστορία!»

Άκης Αγγελάκης

Ζούμε σε μια περίοδο όπου έχουμε χάσει το όραμα μας.  Ειδικά όταν η ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο, η προσδοκία για ένα καλύτερο κόσμο, το όνειρο για μια καλύτερη ζωή γίνονται πολυτέλειες για κάθε Έλληνα και Ελληνίδα. Όταν τα όνειρά σου γκρεμίζονται, όταν το σκοτάδι προσπαθεί να επισκιάσει το φως, τότε είναι που χρειάζεται να σταθείς στα πόδια σου και να μη σταματήσεις να περπατάς προς το στόχο σου, προς το όραμά σου.

Αυτή είναι η στιγμή να μην δειλιάσεις. Να μην σταματήσεις. Να ακολουθήσεις το όραμά σου και να βγεις στο τέλος της διαδρομής νικητής.

Σάββατο και Κυριακή 25&26 Ιουνίου, ο Άκης Αγγελάκης μας προσκαλεί στο Ξενοδοχείο Golden Resort στον Μαραθώνα, για να δουλέψουμε μαζί του τις ειδικές δυνάμεις και τεχνικές ψυχικής ενδυνάμωσης για να τα καταφέρουμε!

Aναλυτικά το πρόγραμμα του διημέρου

Στο πρώτο μέρος, θα παρουσιαστούν 70 «μαθήματα ζωής» που βγαίνουν από την 30ετή εμπειρία του Άκη Αγγελάκη σε θέματα εκπαίδευσης, coaching, θεραπείας και συμβουλευτικής.

 «Μαθήματα» μεστά σε μηνύματα και ουσία που αποτελούν την καλύτερη παρακαταθήκη συμβουλών και ιδεών για κάθε άνθρωπο που προσπαθεί να ζήσει τη ζωή του σε ισορροπία, μέσα από την επίτευξη στόχων και ιδανικών που να αξίζουν τον κόπο.

«Μαθήματα» και πρακτικές που ανταποκρίνονται σε κάθε πτυχή της ζωής, των σχέσεων, της δουλειάς, της επαγγελματικής αναρρίχησης, της αντιμετώπισης δυσκολιών, της ψυχικής δύναμης, της συναισθηματικής ειρήνης και πάνω απ΄ όλα της ουσιώδους γαλήνης του μυαλού που οδηγεί στην επιτυχία, την ευτυχία και την προκοπή.

·Στο δεύτερο μέρος θα δουλέψουμε με το «σκοτεινό» κομμάτι του εαυτού μας. Θα μάθουμε να τον συγχωρούμε, να τον καταλαβαίνουμε, να τον αποδεχόμαστε και να τον αγαπούμε. Θα κάνουμε βιωματικές ασκήσεις που θα συγκινήσουν και θα απελευθερώσουν.

·Στο τρίτο μέρος θα δουλέψουμε μέσα από ασκήσεις και πρακτικές τις έννοιες της συγχώρησης και τη θεραπευτική της δύναμη. Θα μάθουμε πρακτικές τεχνικές για να ζούμε τη ζωή μας με λιγότερο φόβο, άγχος, αγωνία και θυμό.

Ολόκληρο το διήμερο θα είναι πλούσιο σε σύντομα εκπαιδευτικά βίντεο και ιστορίες που θα παρακινήσουν και θα ενθουσιάσουν!

Απευθύνεται σε κάθε άνθρωπο, γονέα, επιχειρηματία, άνεργο, φοιτητή, πωλητή, στέλεχος, ελεύθερο επαγγελματία που αναζητά έμπνευση, παρακίνηση και ψυχική δύναμη για να κερδίσει τις προκλήσεις της εποχής μας!

Δώστε μια νέα προοπτική στη ζωή σας, με νέους στόχους, αποφασιστικότητα και δύναμη ώστε να κερδίσετε το χαμένο έδαφος, χρησιμοποιώντας δημιουργικά τις εμπειρίες, ή ακόμα και τα λάθη του χτες.

Ελάτε με φίλους, συνεργάτες, αγαπημένους σας!

Στο σεμινάριο θα μάθετε τεχνικές, ιδέες και πώς να σχεδιάζετε τους στόχους σας, να ξεπερνάτε εμπόδια και δυσκολίες, να ζείτε κάθε ημέρα τη ζωή σας με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας, να κερδίσετε το «χαμένο» έδαφος από ταλαιπωρίες και προβλήματα του χτες.

 

 Σάββατο 25/6

12:00                                   Έναρξη σεμιναρίου

12:00 – 13:30                     Όραμα Ζωής : Ξανασυνθέτω το παζλ της ζωής μου!

13:30 – 17:30                      Check in στο ξενοδοχείο – Γεύμα – Μπάνιο – Ξεκούραση

17:30 – 20:00                     Όραμα Ζωής: Ξανασυνθέτω το παζλ της ζωής μου! (2ομέρος)

20:00                                   Μπάνιο – Ελεύθερο πρόγραμμα – Δείπνο, συζήτηση, χορός για όσους το επιθυμούν

 

Κυριακή 26/6

07:30 – 10:00                     Πλούσιο πρωινό

09:30- 10:00                       Πρωινός διαλογισμός στον κήπο (προαιρετικό)

10:00- 11:30                      Ο «σκοτεινός» εαυτός – Το φαινόμενο της σκιάς :     σεμινάριο και προβολή ταινίας

11:30 – 11:45                    Διάλλειμα

11:45 – 12:45                     Η θεραπευτική δύναμη της συγχώρησης

12:45 – 13:45                    Τρόποι & τεχνικές για λιγότερο άγχος, θυμό & αγωνία.

13:45                                   Κλείσιμο σεμιναρίου

14:30                                    Check out – μπάνιο (προαιρετικό)

Τιμή συμμετοχής €100 το άτομο σε δίκλινο δωμάτιο, για κρατήσεις μέχρι 15 Ιουνίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ : Για συμμετοχές μετά 15/6  η τιμή διαμορφώνεται στα €140

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται:

  • Συμμετοχή στο διήμερο σεμινάριο
  • Γεύμα Σαββάτου 25/6 σε πλούσιο μπουφέ (ποτά συμπεριλαμβάνονται)
  • Δείπνο Σαββάτου 25/6 σε πλούσιο μπουφέ (ποτά συμπεριλαμβάνονται)
  • Διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο*
  • Πρωινό Κυριακής 26/6
  • Πολυσέλιδες σημειώσεις σεμιναρίου σε ηλεκτρονική μορφή
  • Βεβαίωση Παρακολούθησης

*(διαμονή σε μονόκλινο επιβαρύνεται με €35)

orama_zohs_Page_1