Οι εξελίξεις δεν σταματούν για το διαζύγιο του Brad Pitt και της Angelina Jolie. Δημοσίευμα του TMΖ καίει τον ηθοποιό με σοκαριστικές αποκαλύψεις που αφορούν τα παιδιά. Σύμφωνα με αυτό, ο Pitt ερευνάται από την αστυνομία του Los Angeles και τις κοινωνικές υπηρεσίες για σωματική και λεκτική κακοποίηση. Αυτός ίσως είναι και ο λόγος που έφερε την οριστική ρήξη στο ζευγάρι του Hollywood.

Σύμφωνα μάλιστα με μάρτυρες που επικαλέστηκε το ΤΜΖ, την προηγούμενη Τετάρτη η οικογένεια ταξίδευε με ιδιωτικό τζετ. Κατά την διάρκεια του ταξιδιού, ο ηθοποιός μέθυσε, φώναζε και άρχισε να χτυπάει τα παιδιά. Μάλιστα κι ενώ το αεροσκάφος προσγειώθηκε το απογεύμα στο αεροδρόμιο, ο Brad Pitt συνέχισε να ωρύεται μπροστά στον κόσμο.

Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι κάποιος που βρισκόταν στο αεροσκάφος και είδε το συμβάν, το κατήγγειλε ανώνυμα στις κοινωνικές υπηρεσίες και συγκεκριμένα στο Τμήμα Οικογένειας και Παιδιών.

Αν αυτή η είδηση βγει αληθινή, τότε σίγουρα ο ηθοποιός θα τα βρει σκούρα για την επιμέλεια των παιδιών. Πάντως πηγή από το περιβάλλον του Brad, ανέφερε ότι: «Είναι εξαιρετικά ατυχές το γεγονός πως άνθρωποι που εμπλέκονται στην υπόθεση συνεχίζουν να τον παρουσιάζουν με τη χειρότερη εικόνα».