Το πρώτο του μήνυμα έστειλε ο χθεσινός νικητής του X-factor, Ανδρέας Λέοντας, σε όσους τον ψήφισαν και τον στήριξαν στην πορεία του show. Ο Κύπριος τραγουδιστής έπελεξε την προσωπική του σελίδα στο instagram για να ευχαριστήσει τον κόσμο και τον ετοιμάζει για τα μεγάλα και όμορφα πράγματα που έρχονται.

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Θέλω να πω ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστώ σε όσους ήταν δίπλα σ αυτή την πορεία και με πίστεψαν! Εγώ μπορεί να βγήκα νικητής αλλά όλα τα παιδιά που ήταν εκεί ήμασταν νικητές και αξίζουν και με το παραπάνω… Δεν μπορώ να περιγράψω αυτά που νιώθω τώρα να είμαστε πάντα καλά και μην παρατάτε τα όνειρα σας! Όταν βρω λίγο χρόνο θα απαντήσω στα υπέροχα σας μηνύματα… Τώρα αρχίζουν όλα και ετοιμάζουμε όμορφα πράγματα… Σας ευχαριστώ και πάλι».

Θέλω να πω ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστώ σε όσους ήταν δίπλα σ αυτή την πορεία και με πίστεψαν! Εγώ μπορεί να βγήκα νικητής αλλά όλα τα παιδιά που ήταν εκεί ήμασταν νικητές και αξίζουν και με το παραπάνω..δεν μπορώ να περιγράψω αυτά που νιώθω τώρα να μαστε πάντα καλά και μην παρατάτε τα όνειρα σας! Όταν βρώ λίγο χρόνο θα απαντήςω στα υπέροχα σας μηνύματα..Τώρα αρχίζουν όλα και ετοιμάζουμε όμορφα πράγματα..Σας ευχαριστώ και πάλι!

A photo posted by Andreas Leontas (@andreasleontas_official) on