Αν έχεις κατοικίδιο, είμαστε σίγουροι ότι το έχεις σαν παιδί σου και θες μόνο το καλύτερο γι’ αυτό. Φροντίζεις να το παίρνεις παντού μαζί σου, να το πηγαίνεις τακτικά στον κτηνίατρο, να παίζει και να είναι ευτυχισμένο. Ιδιαίτερα αν έχεις σκυλάκι, γνωρίζεις ότι τα γεύματά του απαιτούν να δείξεις τη δέουσα προσοχή, αφού από αυτό εξαρτάται η υγεία και το βάρος του. Για το λόγο αυτό, το τελευταίο διάστημα η τάση του μαγειρευτού φαγητού για σκύλους έχει γίνει αρκετά δημοφιλής.

Οι σπιτικές δίαιτες αυξάνονται σε δημοτικότητα εν μέρει επειδή τα συστατικά μπορούν να ελεγχθούν. Επιπλέον, πολλοί άνθρωποι προσπαθούν να τρώνε πιο υγιεινά και θέλουν το ίδιο για τα σκυλιά τους. Τι γίνεται όμως όταν θες το καλύτερο για το σκύλο σου αλλά δεν έχεις χρόνο να το ετοιμάσεις;

Το καλύτερο Χειροποίητο Φαγητό για κατοικίδια

Μαγειρευτό φαγητό για σκύλους που έρχεται στην πόρτα σου απλά και εύκολα; Μπορεί και ο δικός σου σκύλος να τρώει υγιεινά και θρεπτικά γεύματα άριστης ποιότητας σχεδιασμένα από κτηνιάτρους-διατροφολόγους, χωρίς εσύ να κουράζεσαι; Τώρα πια γίνεται, αφού η υπηρεσία petchef φέρνει αυτή τη δυνατότητα και στην Ελλάδα. Το petchef έχει δημιουργήσει μια εύχρηστη πλατφόρμα που καθοδηγεί τον χρήστη να φτιάξει ένα εξατομικευμένο πλάνο διατροφής για τον σκύλο του, με τη δυνατότητα συνδρομής ή της απλής αγοράς και με τη συχνότητα που επιθυμεί. Η κτηνιατρική ομάδα του petchef αποτελείται από τέσσερις κτηνίατρους που υποστηρίζουν το εγχείρημα. Από τον σχεδιασμό των τροφών και την υποστήριξη των πελατών μέχρι την εφαρμογή ενός πλήρους συστήματος διαχείρισης και ελέγχου της ασφάλειας και ποιότητας των τροφών.

Petchef: Τα οφέλη του μαγειρευτού φαγητού

  • Λαμπερό τρίχωμα και πιο υγιές δέρμα
  • Καλύτερος έλεγχος βάρους
  • Ευχάριστη αναπνοή και πιο καθαρά δόντια
  • Βελτίωση στη χώνεψη και στις αλλεργίες
  • Περισσότερη ενέργεια & ενθουσιασμός την ώρα του φαγητού