Το καστ και οι παραγωγοί της σειράς «Η Έμιλι στο Παρίσι» μαζί με άλλους εκλεκτούς καλεσμένους παρευρέθηκαν στη λαμπερή παγκόσμια πρεμιέρα της σειράς, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Πόλη του Φωτός.

Την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου, το Netflix διοργάνωσε την παγκόσμια πρεμιέρα της σειράς «Η Έμιλι στο Παρίσι Σεζόν 3» στο Θέατρο των Ηλυσίων Πεδίων, φέρνοντας αέρα Χόλιγουντ στη γαλλική πρωτεύουσα. Από τη λαμπερή πρεμιέρα δεν θα μπορούσε να λείπει ο δημιουργός της σειράς Darren Star και οι ηθοποιοί Lily CollinsPhilippine LeroyBeaulieuLucas BravoAshley ParkCamille RazatSamuel ArnoldBruno GoueryWilliam AbadieLucien LaviscountKate WalshArnaud– BinardJean Christophe BouvetPaul FormanMelia KreilingChristopher GuybetCamille JapyVictor MeuteletKevin Dias και Jin Xuan Mao.

Το παρών έδωσαν επίσης οι executive producers Andrew FlemingTony Hernandez και Lily Burns, καθώς και οι Stephen Brown και Raphaël Benoliel.

Με την παρουσία τους στην πρεμιέρα εντυπωσίασαν οι Kim CattrallSofia CarsonHarry JowseyNico Greetham, η Πρέσβης των ΗΠΑ στη Γαλλία και το Μονακό, S.EMme Denise Campbell Bauer, το… Πράγμα από τη σειρά Wednesday και αρκετοί influencers από όλο τον κόσμο.