Σε ένα σουρεαλιστικό και μακάβριο επεισόδιο που φέρνει στο νου σκηνές από τη μαύρη κωμωδία «Τρελό Weekend στου Μπέρνι», μια γυναίκα στη Βραζιλία προσπάθησε να εκμεταλλευτεί την κατάσταση του πρόσφατα πεθαμένου θείου της για να λάβει δάνειο από μια τράπεζα.

Η γυναίκα αυτή στη Βραζιλία, μετέφερε τον νεκρό θείο σε αναπηρικό καροτσάκι, παρουσιάζοντάς τον ως ζωντανό, και απευθύνθηκε σ’ αυτόν ενώπιον των τραπεζικών υπαλλήλων λέγοντάς του να υπογράψει τα σχετικά έγγραφα.


Οι υπάλληλοι, αρχικά πιστεύοντας πως ο άνδρας ήταν απλώς αδύναμος, αντελήφθησαν σύντομα την αλήθεια όταν μία από αυτούς εξέφρασε αμφιβολίες για τη νομιμότητα της πράξης, επισημαίνοντας την ανησυχητική χλωμάδα του άνδρα.

Απτόητη, η γυναίκα απάντησε πως ο θείος της πάντα είχε αυτή την όψη, και σε μια προσπάθεια να πείσει τους πάντες ξεδιάντροπα, ρώτησε τον θείο αν ήθελε να επιστρέψουν στο ξενοδοχείο ή να πάνε στο νοσοκομείο. Συγκεκριμένα του λέει: “υπέγραψε εδώ και σταμάτα να με κουράζεις”!

Τελικά, διασώστες που κλήθηκαν στο σημείο επιβεβαίωσαν ότι ο Πάουλο Ρομπέρτο, 68 ετών, είχε πεθάνει  προ ωρών και η ανιψιά του συνελήφθη.

Διάβασε επίσης:

Τα μεγάλα οπίσθια της Βραζιλίας έχουν τη δική τους εκπομπή (video)