Το πιο απίθανο σε αυτή τη συνταγή είναι ότι χρειάζεσαι λίγα υλικά ενώ το αποτέλεσμα θα σε εντυπωσιάσει κυριολεκτικά.

Υλικά

2 κουταλιές της σούπας pummaro

500 γρ στήθος κοτόπουλου κομμένο σε κύβους

1 πακέτο ριγκατόνι

1 βαζάκι κόκκινη σάλτσα ζυμαρικών

1/2 φλιτζάνι τριμμένη μοτσαρέλα

1/2 φλιτζάνι τριμμένη παρμεζάνα

αλάτι και πιπέρι

Ψιλοκομμένο φρέσκο βασιλικό για το γαρνίρισμα

Εκτέλεση

Σε ένα τηγάνι σωτάρουμε το κοτόπουλο ενώ προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι. Μαγειρεύουμε το κοτόπουλο μέχρι να ροδίσει. Στη συνέχεια προσθέτουμε τη σάλτσα και το pummaro ανακατεύοντας ενώ παράλληλα προσθέτουμε τα τυριά. Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τα ριγκατόνι σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου και μόλις είναι έτοιμα περιχύνουμε με τη σάλτσα ανακατεύοντας. Σερβίρουμε με φρέσκο βασιλικό.