Η εβδομάδα μας προετοιμάζει για την επιστροφή του Ερμή στον Καρκίνο σε ορθή πορεία στο τέλος της, εντείνοντας την ανάγκη να κλείσουμε εκκρεμότητες του παρελθόντος σε οικογενειακό επίπεδο. Την Τετάρτη 8 Ιουλίου ο ανάδρομος Ερμής στον Καρκίνο σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη στον Κριό αυξάνοντας κατακόρυφα τον εκνευρισμό, την εριστική διάθεση, την επιθετικότητα. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε οικογενειακές συζητήσεις καθώς δυσκολευόμαστε να συγκρατήσουμε το έντονο ψυχικό δυναμικό που μας διακατέχει.

Δεν θα διστάσουμε να εκφράσουμε παρορμητικά ότι νιώθουμε, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα και να πληγώσει τους γύρω μας. Προσοχή και σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές μας σχέσεις καθώς ο δυναμισμός και η επιθυμία για να επιβάλλουμε απόψεις και σκέψεις κυριαρχούν. Όμως οι παρερμηνείες και οι παρεξηγήσεις είναι ακόμα έντονες και δεν αποκλείεται να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Επηρεάζονται κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) που είναι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο.

Δείτε ξεχωριστά για κάθε ζώδιο της προβλέψεις για την εβδομάδα Δευτέρα 29 Ιουνίου 2022 έως και Κυριακή 5 Ιουλίου 2020

Κριός

Κριέ μου αυτή την εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί η τελευταία έκλειψη για αυτό το καλοκαίρι η οποία γίνεται στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου στις 5/7. Αυτή η έκλειψη είναι πολύ πιθανόν να φέρει ξανά στο προσκήνιο συγκεκριμένα ζητήματα επαγγελματικής φύσεως, τα οποία ενδεχομένως να σου δημιουργήσουν εκνευρισμό. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να δείξεις ψυχραιμία και να μην απαντήσεις σε λεκτικές προκλήσεις. Δώσε μεγαλύτερη βάση στην επαγγελματική σου εικόνα και μην αφήσεις παρορμητικές κινήσεις να δημιουργήσουν πρόβλημα σε αυτήν.

Ταύρος

Ταύρε μου βρίσκεσαι σε μία «έντονη» εβδομάδα καθώς κατά τη διάρκεια της (στις 5/7) θα πραγματοποιηθεί η τελευταία έκλειψη για αυτό το καλοκαίρι, στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου. Αυτή η έκλειψη φέρνει έντονα συναισθήματα σε εσένα και δεν αποκλείεται να σε φέρει κοντά με ένα πρόσωπο το οποίο θα αλλάξει εντελώς τον τρόπο που βλέπεις συγκεκριμένα ζητήματα. Στα αρνητικά της εβδομάδας δώσε βάση σε κάποιες διαφωνίες που θα υπάρξουν με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου, οι οποίες μπορούν να πάρουν μορφή χιονοστιβάδας και τελικά να σε οδηγήσουν να αξιολογήσεις με διαφορετικό τρόπο κάποιες σχέσεις.

Δίδυμος

Δίδυμε μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν έχεις μία ασυνήθιστη εσωστρέφεια για τα δικά σου δεδομένα και αυτό μπορεί να σε απομακρύνει –προσωρινά- από τις συνηθισμένες δραστηριότητες, τις κοινωνικές υποχρεώσεις αλλά και την πολυκοσμία. Η έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου στις 5/7 ενισχύει την εσωστρέφεια που νιώθεις και σου δημιουργεί κυκλοθυμικές τάσεις. Προσπάθησε να αποφύγεις ενέργειες που σχετίζονται με αισθηματικά αλλά και οικονομικά ζητήματα, καθώς δεν θα έχεις καθαρό μυαλό για να τα διευθετήσεις. Το ευχάριστο στοιχείο της εβδομάδας είναι πως αυτή είναι η τελευταία έκλειψη για το καλοκαίρι και τα καλύτερα έρχονται.

Καρκίνος

Καρκίνε μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να νιώσεις πώς πρέπει να κάνεις κάποιες συζητήσεις με πρόσωπα που βρίσκονται δίπλα σου και αυτές οι συζητήσεις ενδεχομένως να μη σου είναι ευχάριστες. Στο τέλος της εβδομάδας και συγκεκριμένα στις 5/7 θα πραγματοποιηθεί η τελευταία έκλειψη του καλοκαιριού αλλά και η τελευταία που γίνεται στον άξονα σου (Καρκίνου-Αιγόκερου). Οι αστρολογικές συγκυρίες που θα δημιουργηθούν κατά τη διάρκεια της έκλειψης είναι πιθανόν να οδηγήσουν σε ριψοκίνδυνες αποφάσεις όσον αφορά προσωπικές αλλά και επαγγελματικές σχέσεις. Καλό θα ήταν να κρατήσεις ήπιους τόνους καθώς αυτές οι ημέρες δεν ενδείκνυνται για κάτι παραπάνω.

Λέων

Λέων μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να νιώσεις τις απαιτήσεις της καθημερινότητας να σου δημιουργούν κούραση, ένταση και νεύρα με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να τις διαχειριστείς. Η έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στις 5/7 στον άξονα Καρκίνου- Αιγόκερου δείχνει πως θα υπάρξουν δουλειές και αγγαρείες οι οποίες θα σου δημιουργήσουν άγχος. Προσπάθησε να μην τις αφήσεις να επηρεάσουν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επίλεξε αθλητικές δραστηριότητες και περιπάτους στη φύση ως μέσο εκτόνωσης. Αυτή η εβδομάδα μπορεί να είναι απαιτητική, όμως να θυμάσαι πως βρίσκεσαι στο τέλος ενός δύσκολου διαστήματος.

Παρθένος

Παρθένε μου αυτή την εβδομάδα η προσοχή σου θα στραφεί στα αισθηματικά ζητήματα καθώς και οτιδήποτε σε απασχολεί σε προσωπικό επίπεδο. Η έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στις 5/7 στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου μπορεί να φέρει εξελίξεις στον αισθηματικό τομέα. Είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεται ήδη σε μία σχέση, είτε με τον έναν είτε με τον άλλον τρόπο, η προσωπική σου ζωή θα σε απασχολήσει αυτές τις ημέρες. Προσπάθησε να μην αφήσεις κάποιες σκέψεις που κάνεις για συγκεκριμένα πρόσωπα να σε παρασύρουν σε λάθος συμπεράσματα, τα οποία θα αδικήσουν και εσένα αλλά και εκείνα.

Ζυγός

Ζυγέ μου αυτή την εβδομάδα θα είσαι αρκετά εσωστρεφής και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να απομακρυνθείς ακόμα και από ανθρώπους που μέχρι τώρα άφηνες να γνωρίζουν τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου. Η έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Καρκίνου- Αιγόκερου στις 5/7 (η ενέργεια της θα είναι εμφανής από τις αρχές της εβδομάδας) μπορεί να δημιουργήσει δεύτερες σκέψεις για πρόσωπα και καταστάσεις. Αυτές οι σκέψεις με τη σειρά τους θα σου δημιουργήσουν ανησυχία με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να βγάλεις σωστά συμπεράσματα για οτιδήποτε σε απασχολεί. Δώσε προτεραιότητα σε οικογενειακά θέματα καθώς και οτιδήποτε σχετίζεται με το σπίτι σου.

Σκορπιός

Σκορπιέ μου αυτή την εβδομάδα θα έχεις ανάγκη από επικοινωνία για αυτό το λόγο θα επιλέξεις να συναναστραφείς με πρόσωπα του στενού αλλά και του ευρύτερου σου περιβάλλοντος. Η έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου στις 5/7 δείχνει πως αυτή την εβδομάδα δεν είναι εύκολο να βγάλεις συμπεράσματα από συζητήσεις που θα έχεις, καθώς αυτές οι συζητήσεις θα δημιουργήσουν μεγάλες προσδοκίες για κάποια άτομα, οι οποίες όμως δεν θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Μην αφήσεις τον εαυτό σου να παρασυρθεί σε εύκολα συμπεράσματα, ιδιαίτερα για πρόσωπα τα οποία θα γνωρίσεις κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών.

Τοξότης

Τοξότη μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να κάνεις σκέψεις σχετικές με τον οικονομικό τομέα, οι οποίες μπορούν να σου δημιουργήσουν ανησυχία και να σε βάλουν σε ένα φαύλο κύκλο αρνητικών σκέψεων. Η έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στις 5/7 στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου σου δημιουργεί την ανάγκη να «αγκιστρωθείς» σε πράγματα και ανθρώπους τα οποία σου προσφέρουν ασφάλεια. Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς μπορεί να παρασυρθείς σε κτητικές συμπεριφορές οι οποίες δεν ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία σου.

Αιγόκερως

Αιγόκερε μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να υπάρξουν συγκυρίες στις διαπροσωπικές σου σχέσεις οι οποίες θα σε κάνουν ανταγωνιστικό με τους άλλους και δεν αποκλείεται να σε βάλουν σε ένα «τριπάκι» να αποδείξεις τι αξίζεις. Αυτό σε ορισμένες περιπτώσεις θα είναι σπατάλη ενέργειας, για αυτό θα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου αν και κατά πόσο αξίζει να αποδείξεις το αυταπόδεικτο. Η έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου (Καρκίνου-Αιγόκερου) στις 5/7 μπορεί να σου δημιουργήσει έλλειμμα ενέργειας, ιδιαίτερα στην περίπτωση που ολόκληρη την εβδομάδα αναλωθείς σε παιχνίδια δύναμης και ισχύος.

Υδροχόος

Υδροχόε μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να μην έχεις διάθεση να ασχοληθείς ούτε με τις υποχρεώσεις σου αλλά ούτε καν με δραστηριότητες που σε ευχαριστούν. Η έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου στις 5/7 (αλλά η επιρροή της θα είναι ισχυρή καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας) δείχνει πως οι σκέψεις σου για διάφορα ζητήματα θα είναι απαισιόδοξες και θα επηρεάζουν τη διάθεση και την ψυχολογία σου, δημιουργώντας κόπωση. Προσπάθησε να δεις πραγματικά από που πηγάζουν αυτές οι σκέψεις και αυτά τα συναισθήματα για να συνειδητοποιήσεις αν έχουν λόγο ύπαρξης. Επικεντρώσου σε μελλοντικά σχέδια καθώς αυτά θα αποτελέσουν την κινητήριο δύναμη σου.

Ιχθείς

Ιχθύ μου αυτή την εβδομάδα θα στραφείς στις φιλικές σου σχέσεις και στις «συμμαχίες» που έχεις μέχρι τώρα. Η έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου στις 5/7 και θα βρίσκεται σε ισχύ από τις αρχές της εβδομάδας, είναι πιθανόν να φέρει γεγονότα τα οποία θα σου δείξουν ποιοι πραγματικά είναι οι φίλοι σου και ποιοι απλοί γνωστοί. Κάτι τέτοιο μπορεί να σε στεναχωρήσει μιας και θα σε οδηγήσει να συνειδητοποιήσεις πως μπορεί να είχες «ποντάρει» σε λάθος πρόσωπα, όμως στην ουσία θα είναι πάρα πολύ βοηθητικό για εσένα καθώς θα ξεκαθαρίσει ποιοι άνθρωποι είναι δίπλα σου.

πηγή: myastro