Η Simply Greek και η Amvrosia Gourmet, που δημιουργούν προϊόντα εμπνευσμένα από το οικογενειακό τραπέζι, συνεργάζονται για να δημιουργήσουν μία νέα σειρά προϊόντων με… πολλή αγάπη για τη Wise Greece!

H Simply Greek  και η Amvrosia Gourmet είναι στο χώρο της παραγωγής & εμπορίας τροφίμων αρκετά  χρόνια, παράγοντας εκλεκτά προιόντα που έχουν βραβευτεί για τη γεύση τους τόσο στο εξωτερικό όσο και εντός των συνόρων. Τα περισσότερα προιόντα τους είναι καινοτόμα και συνδυάζουν συστατικά με αρκετά πρωτότυπο τρόπο, πάντα με αγνά υλικά και πολύ μεράκι.

SONY DSC SONY DSC

Η Wise Greece είναι μία μη κερδοσκοπική Κίνηση,  η οποία προωθεί τα ελληνικά προϊόντα, τα τοποθετεί σε διάφορα σημεία πώλησης και χρησιμοποιεί όλο το κέρδος από τις πωλήσεις τους,  για να αγοράσει τρόφιμα για παιδιά και άστεγους με μεγάλη ανάγκη. Πρόκειται λοιπόν για μία Κίνηση με διπλό σκοπό, αφού προωθείται η ελληνική διατροφή σε παγκόσμιο επίπεδο, ενώ παράλληλα καλύπτονται οι διατροφικές ανάγκες των συνανθρώπων μας!

SONY DSC SONY DSC

Η σειρά προϊόντων που δημιούργησαν η Simply Greek και η Amvrosia Gourmet για τη Wise Greece, είναι εμπνευσμένη από τον σκοπό της, αλλά και από τις παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις... οι οποίες “κλείστηκαν” σε ένα βαζάκι!  Έτσι, τα “Γεμιστά” έγιναν πατέ για ντάκο ή καναπεδάκια, η “Χωριάτικη Σαλάτα” έγινε σάλτσα για κρέας ή μακαρόνια, ενώ το τσίπουρο συνάντησε τη ντομάτα για να δημιουργηθεί μία υπέροχη σάλτσα με όνομα “Στην υγειά μας”!
Στην ίδια σειρά, μπορεί κανείς να δοκιμάσει το πατέ με γεύση “Μουσακά”, που αποτελείται από καπνιστές μελιτζάνες και φέτα,  τη σάλτσα “Ντομάτα-Δαμάσκηνο” που ταιριάζει υπέροχα με κρέας στην κατσαρόλα, το αγαπημένο “Μπουγιουρντί” που είναι ελαφρώς καυτερό, αλλά και μία συλλογή από μπρουσκέτες ελιάς με λιαστή ντομάτα ή βασιλικό και σκόρδο!

SONY DSC

Ένα καινούριο γευστικό ταξίδι μόλις ξεκίνησε, και μάλιστα για καλό σκοπό! Αφού με κάθε προϊόν που αγοράζετε, βοηθάτε τη Wise Greece να εξασφαλίσει ακόμα ένα γεύμα στους συνανθρώπους μας που βρίσκονται στα όρια της φτώχιας.

Ανακαλύψτε τη νέα σειρά, στα σημεία πώλησης προϊόντων Wise Greece!

Περισσότερες πληροφορίες: 

www.simplydelicious.gr /

www.wisegreece.com