Η φημολογούμενη ρήξη μεταξύ της Meghan Markle και του πρώην αρχισυντάκτη της British Vogue, Edward Enninful, φαίνεται πως είχε πολύ βαθύτερες αιτίες από μια απλή διαφωνία για εξώφυλλο. Σύμφωνα με πηγές του Page Six, η Meghan φέρεται να έθεσε μια σειρά από υπερβολικές απαιτήσεις όταν συζητούσαν την πιθανή της εμφάνιση στο τεύχος Σεπτεμβρίου 2022, το οποίο θα συνδεόταν με την κεντρική της ομιλία στο One Young World Summit στο Μάντσεστερ.

Η Meghan ζήτησε να έχει πλήρη έλεγχο στη δημιουργική διαδικασία: από την επιλογή φωτογράφου και αρθρογράφου, μέχρι την τελική επεξεργασία του κειμένου, τις φωτογραφίες και τους τίτλους του εξωφύλλου. Επιπλέον, ήθελε η εμφάνισή της να είναι ταυτόχρονα στο εξώφυλλο τόσο της British όσο και της US Vogue – κάτι που, σύμφωνα με πηγές, δεν έχει επιτραπεί ούτε στην Beyoncé.

Όταν ο Enninful της εξήγησε ότι είχε ήδη κανονισμένο το εξώφυλλο με τη Linda Evangelista, εκείνη αποσύρθηκε από το project. Πηγές αναφέρουν ότι η Meghan προσπάθησε να πείσει και την Anna Wintour μέσω προσωπικού Zoom call να επανεξετάσει την πιθανότητα εξωφύλλου, αλλά εκείνη ευγενικά αρνήθηκε, καθώς είχε ήδη επιλεγεί η Serena Williams για εκείνο το τεύχος.

Παρά τις επίμονες προσπάθειες, η Meghan τελικά δεν εμφανίστηκε στη Vogue, αλλά στο digital cover του The Cut, ενώ είχε προγραμματιστεί να εμφανιστεί και στη Variety, κάτι που καθυστέρησε λόγω του θανάτου της Queen Elizabeth II. Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα η Meghan Markle και ο Edward Enninful δεν βρίσκονται πλέον σε επικοινωνία.

Leave a Reply

Your email address will not be published.