Το  sex appeal είναι υπόθεση πολύ προσωπική και αυτό που έχεις να κάνεις για να γίνεις ακαταμάχητη και να ρίχνεις τον κάθε άντρα στη στιγμή είναι απλό.

Ερωτισμός, λαγνεία, γοητεία… Το τρίπτυχο που μπορεί να σε μετατρέψει σε sex machine δίχως σταματημό είναι στο χέρι σου.

Όταν νιώθεις ανεκτίμητη, υπέροχη, θεσπέσια, μοναδική και αξεπέραστη έτσι θα σε βλέπουν και οι άλλοι…

Θέλεις να σου δείξω πέντε βήματα για να πας παρακάτω;

1. Ντύσου για να νιώθεις εκθαμβωτική

Όταν φοράς τα ρούχα που σε κάνουν να νιώθεις άνετα και όμορφα τότε αυτό θα σε βοηθήσει να έχεις την ανάλογη κίνηση και την αύρα που χρειάζεσαι για να προσελκύσεις όλα τα βλέμματα!

2. Απόλαυσε ένα γεύμα αργά και απολαυστικά

Η ιεροτελεστία του φαγητού μπορεί να είναι μία απόλαυση. Όταν απολαμβάνεις το φαγητό ξυπνάνε οι αισθήσεις σου και αυτό που εκπέμπεις  είναι ερωτισμός και γοητεία. Αυτός που κάθεται απέναντί σου βλέπει μία γυναίκα που αφήνεται στο άγγιγμα των αισθήσεων  και μπορεί να εκτιμήσει τις ηδονές της ζωής.

3.Πήγαινε μία βόλτα, περπάτησε και ξεσήκωσε τα πλήθη

Περπάτησε στο δρόμο, σαγήνευσε με την κίνηση  του κορμιού σου και τον ξεχωριστό σου «αέρα». Κάνε τους άλλους να σε κοιτάξουν και να σε θαυμάσουν. Θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σου και θα σε κάνει να λάμπεις από την κορυφή μέχρι τα νύχια.

4.Αποπλάνησε τον εαυτό σου και κάνε κάτι ερεθιστικό… μόνη σου

Είναι ωραίο που και που να απομονώνεσαι και να αφήνεις τον εαυτό σου να εκφραστεί και να περνάει καλά. Άναψε κεριά, βάλε μουσική, κάνε ένα καυτό μπάνιο, περιποιήσου το σώμα σου. Αρώματα, χρώματα και  απόλαυση μπορούν να σε τονώσουν όσο δεν φαντάζεσαι.

5.Μάθε να χορεύεις.

Οι σωστές κινήσεις όταν είσαι σε ένα party μπορούν να σε αναδείξουν  στην ερωτική ψυχή της βραδιάς και να σε απογειώσουν. Καθήλωσε τον κόσμο και άσε όλα τα βλέμματα να πέσουν πάνω σου.

Τι λες, θα τα καταφέρεις;