Ο καιρός είναι καλός και ζεστός. Το καλοκαίρι είναι ήδη εδώ και είναι φοβερό αυτό αλλά υπάρχουν μόνο ορισμένα πράγματα που μας χαλούν τη διάθεση. Μη με παρεξηγείτε, το καλοκαίρι είναι η αγαπημένη μου εποχή. Υπάρχει άφθονο φως και η διάθεση ανεβαίνει κατακόφυφα. Όλοι οι άνθρωποι γίνονται πιο κοινωνικοί επίσης από Ιούνιο μέχρι Αύγουστο. Σίγουρα όμως όπως είπα υπάρχουν και κάποιες μικροενοχλήσεις που μπορεί να αγνοηθούν κατά τη διάρκεια της πιο όμορφης εποχής του έτους.

1. Μυρωδιές

sewage-smell-1

Το κακό με το καλοκαίρι είναι πως ιδρώνουμε εύκολα. Και αυτό γίνεται ακόμα χειρότερο όταν τα “παράξενα αρώματα της πόλης” διαχέονται μέσα στα ΜΜΜ. Η λέξη “αποσμητικό” για κάποιους μπορεί να είναι άγνωστη όμως η μυρωδιά μπορεί να ξυπνήσει και ασβό.

2. Το air condition στη δουλειά

with-out_air_conditioner

Εσύ κρυώνεις και ο διπλανός σου ζεσταίνεται. Τι θα γίνει τώρα; Εσύ παθαίνεις ψύξη από το air condition και χάνεις μέρες από την άδεια σου επειδή απλώς αρρώστησες.Βρείτε λοιπόν μια μέση λύση ή στην ανάγκη καλό είναι να έχεις μια ζακετούλα στη δουλειά. Ξέρω ότι κάνω σαν τη μαμά σου τώρα αλλά δεν γίνεται διαφορετικά.

3. Οι άδειες

0x600

Μεγάλοι καβγάδες ξεκινούν στον εργασιακό χώρο για τις άδειες. Συνήθως οι περισσότεροι θέλουν να πάρουν Δεκαπενταύγουστο, μπλέξιμο. Επίσης, εκτός από το θέμα των αδειών είναι ότι όσοι θα πάρουν άδεια πριν από εσένα θα κάνουν post σε facebook και instagram φωτογραφίες από το πόσο καλά περνάνε και εσύ θα τις βλέπεις ενώ έχεις να κάνεις ένα σωρό δουλειά.Αδικία έτσι; Μη στεναχωριέσαι θα έρθει και η σειρά σου και θα κάνεις τα ίδια.

4. Τα έντομα

bee

Και μιλάω από κουνούπια μέχρι μέλισσες ή μύγες. Όλα αυτά δηλαδή που μισώ το καλοκαίρι. Ειδικά τα κουνούπια είναι τα χειρότερα αφού αφήνουν και φαγούρα στο πέρασμα τους. Όμως τι είναι χειρότερο από τα κουνούπια; Τα spray που χρησιμοποιούμε προκειμένου να τα απωθήσουμε. Ναι, μυρίζουν πολύ άσχημα και κανείς δεν μπορεί να ανεχτεί τη μυρωδιά. Αν έχετε κανονίσει camping για φέτος μπορείτε ή ελπίζω να βρείτε κάποια άοσμη λοσιόν.

5. Έγκαυμα

mainBanner_2

Οκ, δεν θα σου πω ότι δεν αγαπώ τον ήλιο και το μαύρισμα. Θέλω να μαυρίζω το καλοκαίρι για να φοράω το λευκό μου φόρεμα και να φωσφορίζει μόνο αυτό και τα δόντια μου. Όμως ένα ηλιακό έγκαυμα μπορεί να σε καταστρέψει. Άσε που μετά αρχίζεις το ξεφλούδισμα οπότε πες αντίο στο μαύρισμα. Βάλε λοιπόν αντηλιακό και άσε το baby oil, μπες συχνά στη θάλασσα και φρόντισε να προστατευτείς.

6. Οι ημίγυμνοι άνθρωποι στα εστιατόρια

1384444846_jeff-probst-article

Η έναρξη του καλοκαιριού σηματοδοτεί την εποχή που κάποιοι καταργούν τα πουκάμισα τους και καμαρώνουν τις κοιλιές τους. Σίγουρα το θέαμα θα με απωθούσε ακόμα και αν έβλεπα τον άντρα με τους πιο καλοσχηματισμένους κοιλιακούς μπροστά μου την ώρα που τρώω. Μπορώ να τα αντιμετωπίσω όλα αλλά όχι αυτό.

7. Τα καυτά αυτοκίνητα

couple-car-happy

Μισούμε τα αυτοκίνητα μας όταν μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά διαπιστώνουμε ότι το αγαπημένο μας μέσο έχει μετατραπεί σε μεταλλική σάουνα με ρόδες. Η κατάσταση είναι ακόμα χειρότερη για όσους έχουν δερμάτινα καθίσματα.