Από μικρή χάζευα τις διαφημίσεις γιατί μερικά σποτ ήταν πραγματικά αριστουργήματα 30 δευτερολέπτων. Έτσι όταν πρωτοείδα το διαφημιστικό της νέας σειράς του Axe, Peace, πραγματικά ανατρίχιασα:

Το νέο Axe Peace αποτελεί ένα ζεστό και αρρενωπό άρωμα που δημιουργήθηκε από τη διάσημη αρωματοποιό Ann Gottlieb. Για τη δημιουργία της διαφημιστικής ταινίας της νέας σειράς προϊόντων του το Axe, συνεργάστηκε με τον σκηνοθέτη του Hollywood, Ruppert Sanders. Έτσι, υπό την επιμέλεια του Sanders παρακολουθούμε μια σειρά πολεμικών ιστοριών που καταλήγουν σε σκηνές αγάπης.

Η ιδέα της εν λόγω καμπάνιας βασίζεται στο σύνθημα “Make Love Not War” (καθιερώθηκε το 1960 στις διαδηλώσεις ενάντια στον πόλεμο του Βιετνάμ) ή όπως γνωρίζουμε από την Αντιγόνη του Σοφοκλή “Ερως ανίκατε μάχαν” (Έρωτα ανίκητε στη μάχη). Τι συμβαίνει λοιπόν με το καινούργιο, αλλά πάντα αποτελεσματικό, Axe EffectΈνας συνδυασμός από νότες φρέσκου κίτρου, μοσχοκάρυδου και σανταλόξυλου ενισχύει το πιο δυνατό “όπλο” στη φαρέτρα του άντρα: την αγάπη του για τη γυναίκα!

Πλήρης συλλογή Axe Peace

Πλήρης συλλογή Axe Peace

Με αφορμή το λανσάρισμα της νέας συλλογής Axe Peace που περιλαμβάνει αποσμητικό (σπρέι, dry και roll-on), αφρόλουτρο, after shave και eau de toilette, άλλαξαν οι συσκευασίες όλων των σειρών, γίνονται εντυπωσιακές, δυναμικές, με design σε ενιαίο σχήμα που τραβά την προσοχή. Η ομάδα που σχεδίασε το Virgin Galactic, εμπνεύστηκε από τη γοητεία που προκαλεί το  Axe στις γυναίκες και επιμελήθηκε την ανανέωση των συσκευασιών δίνοντάς τους ένα άκρως εμβληματικό και δυναμικό design.

Νέες συσκευασίες προϊόντων Axe

Νέες συσκευασίες προϊόντων Axe

Το concept του Axe Peace είναι μόνο μια μυθοπλασία; Από το ζευγάρι που έπεσε καταγής και φιλιόταν εν μέσω των επεισοδίων που είχαν ξεσπάσει στο  Βανκούβερ μετά την ήττα των τοπικών Κάνακς στους τελικούς του Stanley Cup στο χόκεϊ από τους Μπόστον Μπρούινς και αποθανατίστηκε από τον φωτογράφο Rich Lam μέχρι το ζευγάρι που φιλιόταν μπροστά στα ΜΑΤ κατά τη διάρκεια επεισοδίων στο κέντρο της Αθήνας τον Οκτώβριο του 2011 (φωτογραφία της Γεωργίας Παναγοπούλου), αποδεικνύεται πως η ζωή είναι γεμάτη από παραδείγματα όπου η αγάπη υπερνίκησε τη βία.

To περίφημο φιλί του Βανκούβερ

To περίφημο φιλί του Βανκούβερ

Το φιλί της Αθήνας

Το φιλί της Αθήνας

Αφήστε το Axe Peace να αρωματίσει τη δική σας μάχη υπέρ του έρωτα!