Κι αφού περάσαμε το Σεπτέμβριο επιδιορθώνοντας τη ζημιά που άφησε το καλοκαίρι στα μαλλιά μας, από εντατική ενυδάτωση μέχρι κόψιμο και φροντίδα των κατεστραμμένων άκρων, τον Οκτώβριο αποφασίσαμε να ασχοληθούμε με την αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών.

Αναμφίβολα, ο Οκτώβριος και ο Νοέμβριος είναι οι ιδανικοί μήνες για φθινοπωρινή αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών γιατί μας δίνεται η ευκαιρία αλλά και το χρονικό περιθώριο να υποδεχτούμε το χειμώνα, και ειδικά τα Χριστούγεννα, με ανανεωμένη εμφάνιση (και διάθεση γιατί όπου μαλλιά, βάλε γυναικεία εμμονή).

Ιδού λοιπόν ο ανανεωμένος οδηγός με τις κυρίαρχες τάσεις στο χρώμα των μαλλιών για τη χειμερινή σεζόν 2015-16:

Οι σκούρες ανταύγειες

Οι πιο ανοιχτές καστανές ανταύγειες που γίνονται από το μέσο των μαλλιών και κάτω σε σκούρα βάση είναι η νέα τάση που λατρεύουν οι καστανές που θέλουν να φωτίσουν ελάχιστα τα μαλλιά τους δίχως να χάσουν τη σκούρα απόχρωση μαλλιών.

τάσεις χρώμα μαλλιών 2015

Joan Smalls

Bronde

Το “υβρίδιο” καστανού και ξανθού σε ombre τεχνική εξακολουθεί να παραμένει αγαπημένη τάση για τις ξανθές που θέλουν να σκουρύνουν και για τις καστανές που θέλουν να λάμψουν με φυσικό τρόπο.

χρώμα μαλλιών 2015-16

Jennifer Lopez

Champagne Blonde

Το ξανθό πολλές αγάπησαν, την κιτρινίλα του, καμία. Για το χειμώνα του 2015-16 το ξανθό είναι λιγότερο φωτεινό με πιο ψυχρούς τόνους, σαν την απόχρωση της πιο ακριβής σαμπάνιας.

τάσεις χρώμα μαλλιών 2015

Kate Hudson

Το ξανθοχάλκινο

Η πιο απαλή απόχρωση του χάλκινου είναι αυτή που περιέχει αρκετό ξανθό. Το χρώμα αποκτά το εντυπωσιακό εφέ του χάλκινου σε πιο “μαλακή” εκδοχή.

τάσεις χρώμα μαλλιών 2015

Jessica Chastain

Ζεστή σοκολάτα

Η πιο γλυκιά εκδοχή του καστανού είναι αυτή που περιέχει κόκκινους τόνους (ο hair colorist καταλαβαίνει τι εννοώ).

τάσεις χρώμα μαλλιών 2015

Selena Gomez

Φωτεινό καστανοκόκκινο

To υβρίδιο του καστανού με το χάλκινο. Θα το επιλέξει η καστανή που θέλει τη λάμψη του χάλκινου και η χαλκινομάλλα που θέλει να σκουρύνει. Το πλεονέκτημα της τάσης είναι πως ταιριάζει και στις γυναίκες με πιο σταρένια επιδερμίδα στις οποίες δεν ταιριάζει συνήθως η χάλκινη απόχρωση.

τάσεις χρώμα μαλλιών 2015

Emma Stone