Ο πόλεμος ενάντια στις ρυτίδες είναι μακρύς και δεν κρίνεται σε μια μάχη αλλά η αλήθεια είναι πως οι περισσότερες γυναίκες θα ήθελαν να βλέπουν άμεσα αποτελέσματα από την αντιρυτιδική κρέμα τους. Αυτό ήταν ένα νέο στοίχημα για την επιστημονική ομάδα της Garnier η οποία θέλησε να επαναπροσδιορίσει τον τρόπο προσέγγισης της αντιγήρανσης, δημιουργώντας μια νέα γενιά προϊόντων περιποίησης της επιδερμίδας που προσφέρει άμεσα και ορατά αποτελέσματα.

“Χρειάστηκαν δύο χρόνια ερευνών για να δημιουργηθεί το Miracle Skin Cream, η πρώτη αντιρυτιδική κρέμα που μεταμορφώνει την επιδερμίδα” υποστηρίζει η Garnier. Δύσκολο στοίχημα για την εταιρεία, διπλή επιφύλαξη για την beauty editor, πόσο μάλλον όταν το Miracle Skin Cream υπόσχεται τόσο άμεσα όσο και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα μέσω μιας επαναστατική τεχνολογίας – κατοχυρωμένη με 12 πατέντες.

Miracle Skin Cream by Garnier

Miracle Skin Cream by Garnier

Στη συγκεκριμένη περίπτωση ισχύει το γνωστό “Μια δοκιμή θα σας πείσει”. Το Miracle Skin Cream στοχεύει σε ένα άμεσο “οπτικό εφέ” καθώς περιέχει λευκές μικρο-κάψουλες που παραμένουν αόρατες μέσα στην κρέμα. Όταν έρχονται σε επαφή με την επιδερμίδα, την μεταμορφώνουν ελευθερώνοντας την δύναμη των χρωστικών. Διορθώνουν άμεσα τα σημάδια της γήρανσης, δίνοντας αληθινή λάμψη στην επιδερμίδα. Η πρώτη επαφή της κρέμας με την επιδερμίδα μοιάζει όντως εξωπραγματική γιατί ενώ έχεις στα δάχτυλα σου μια ποσότητα λευκής κρέμας, μόλις αυτή έρχεται σε επαφή με την επιδερμίδα σου την παρατηρείς να αλλάζει χρώμα και να προσαρμόζεται αμέσως στον τόνο της επιδερμίδας σου κάνοντας την πιο λαμπερή (στην πρώτη μου “γνωριμία” με το Miracle Skin Cream επανέλαβα τη διαδικασία δύο φορές για να βεβαιωθώ πως δεν ήταν ιδέα μου η “μεταμόρφωση” που διαπίστωσα στην πρώτη δοκιμή).

Και για να σας προλάβω η σύνθεση του Miracle Skin Cream έχει δοκιμαστεί σε κάθε τύπο επιδερμίδας και η απόχρωση της προσαρμόζεται τέλεια.

Το “οπτικό εφέ” αναμφίβολα το πέτυχε το Miracle Skin Cream. Τι γίνεται με τα μακροπρόθεσμα αποτελέσματα; Η κρέμα αυτή έχει ως στόχο να προλαμβάνει και να καταπολεμά τα σημάδια της γήρανσης χάρη στην συμπυκνωμένη αντιγηραντική της σύνθεση και την προστασία από τις ακτίνες UV με δείκτη SPF 20.

Η συμπυκνωμένη αντιγηραντική σύνθεση του Miracle Skin Cream στοχεύει σε:

  • Ομοιομορφία χάρη στο εκχύλισμα ginger
  • Περιορισμό των κηλίδων μέσα από το σύμπλεγμα βιταμινών Β & C
  • Σφριγηλότητα χάρη στα πεπτίδια που έχουν επιλεχθεί για τη συσφικτική τους δράση
  • Καταπολέμηση των ρυτίδων μέσα από ένα συνδυασμό pre-retinol και βιταμίνης C
  • Λάμψη μέσα από ένα συνδυασμό βιταμίνης Β5 & LHA

Πρακτικά αυτό σημαίνει πως διορθώνονται οι δυσχρωμίες στην επιδερμίδα, μειώνονται ορατά τα σημάδια της κούρασης και ενισχύεται η φωτεινότητα και η διαφάνεια της επιδερμίδας.

Σύμφωνα με αποτελέσματα δοκιμής του Miracle Skin Cream που διεξήγαγε η Garnier, οι γυναίκες δήλωσαν πως είχαν*:

  • Πιο φωτεινή επιδερμίδα 91%
  • Ορατά νεότερη επιδερμίδα 71%
  • Ομοιόμορφη επιδερμίδα 92%

Θα λατρέψεις το Miracle Skin Cream της Garnier αν αναζητάς μια αντιρυτιδική κρέμα που θα δείχνει άμεσα πιο φωτεινή την επιδερμίδα σου, που θα χαρίζει υγιές και φυσικό χρώμα στο πρόσωπό σου, που θα προσφέρει αντηλιακή προστασία και που θα δείχνει γενικά την επιδερμίδα πιο ξεκούραστη.

…α, και για ένα λόγο ακόμα: Επειδή συνοδεύεται από το Miracle Skin Cream Eyes με άμεση δράση που φωτίζει, λειαίνει και διορθώνει τους μαύρους κύκλους και με μακροπρόθεσμη δράση που μειώνει τις ρυτίδες, λειαίνει τις λεπτές γραμμές και συσφίγγει την επιδερμίδα.

Miracle Skin Cream Eyes by Garnier

Miracle Skin Cream Eyes by Garnier

* Αυτο-αξιολόγηση – 132 γυναίκες με τύπο επιδερμίδα Caucasian