Σε προηγούμενο άρθρο αναφερθήκαμε στα hairstyles με πλεξίδες που λάνσαραν μεγάλοι οίκοι μόδας όπως Balmain, Marchesa και Hervé Léger. Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά, το στυλ μας γίνεται όλο και πιο χαλαρό και η πλεξίδα αποτελεί μια αγαπημένη επιλογή χτενίσματος.

Ας δούμε λοιπόν, τα hair looks με πλεξίδες που λάνσαραν διάσημες εκπρόσωποι της showbiz:

H πλεξίδα ψαροκόκαλο

Μια τάση που αγαπήθηκε ιδιαίτερα πριν από δύο χρόνια έχει ακόμα φανατικούς οπαδούς. Η Μαρία Μενούνος επέλεξε ένα χτένισμα με δύο κλασσικές μικρές πλεξίδες που ένωσε με μία μεγάλη πλαϊνή πλεξίδα ψαροκόκαλο όταν έγινε πρόσφατα νονά ενώ η Κλόι Καρντάσιαν (θα διαβάσεις αρκετές φορές αυτό το όνομα στο συγκεκριμένο άρθρο) επέλεξε να συνδυάσει την πλεξίδα ψαροκόκαλο με το ψηλό ponytail σε ένα hair look.

Μαρία Μενούνος

Μαρία Μενούνος

Κλόι Καρντάσιαν με πλεξίδα ψαροκόκαλο

Κλόι Καρντάσιαν με πλεξίδα ψαροκόκαλο

Η αναβίωση της Χάιντι

Η ίδια βέβαια η Κλόι Καρντάσιαν φανέρωσε και ρομαντική διάθεση όταν επέλεξε ένα χτένισμα με πλεξίδες σε «στέμμα» που πλαισιώνει το πρόσωπο ή αλλιώς το hairstyle της Χάιντι. Την ίδια ιδέα είχε και η Τζένιφερ Μόρισον.

Η Κλόι Καρντάσιαν με Heidi hairstyle

Η Κλόι Καρντάσιαν με Heidi hairstyle

Η Τζένιφερ Μόρισον

Η Τζένιφερ Μόρισον

Cornrows και πλαϊνά πλεξουδάκια

Cornrows ονομάζονται οι παραδοσιακές αφρικάνικες πλεξίδες που πλέκονται ξυστά στο κρανίο (άουτς). Δεν θα το πιστέψετε αλλά και πάλι η Κλόι Καρντάσιαν λανσάρει το συγκεκριμένο look, κάνοντας τρία μικρά cornrows στη μία πλευρά και φέρνοντας τα υπόλοιπα μαλλιά της στην άλλη μεριά. Η Τζένιφερ Άνιστον επιλέγει κι εκείνη να φέρει τα μαλλιά της σε μία πλευρά κάνοντας ωστόσο μία μικρή γαλλική πλεξίδα στην άλλη.

Η Κλόι Καρντάσιαν με cornrows hairstyle

Η Κλόι Καρντάσιαν με cornrows hairstyle

H Τζένιφερ Άνιστον με πλαϊνή γαλλική πλεξίδα

H Τζένιφερ Άνιστον με πλαϊνή γαλλική πλεξίδα

Όποιο hair look κι αν προτιμήσετε, το μόνο σίγουρο είναι πως θα αποκτήσετε ένα τέλειο χτένισμα το οποίο δεν προαπαιτεί καλοχτενισμένα μαλλιά.