Οι Queen αποτελούν μια από τις πιο εμβληματικές μπάντες όλων των εποχών. Έχουν κυκλοφορήσει 18 άλμπουμ και έχουν πουλήσει πάνω από 300 εκατομμύρια δίσκους. Είναι ένα από τα συγκροτήματα με τις περισσότερες πωλήσεις παγκοσμίως, ενώ πρόσφατα οι θρυλικοί rockers Queen κυκλοφόρησαν ένα νέο παιχνίδι ρυθμού για κινητές συσκευές.

Το «Queen: Rock Tour» είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι των Queen

Κυκλοφορεί για iOS και Android και η κυκλοφορία του συμπίπτει με τον εορτασμό της 50ης επετείου του συγκροτήματος φέτος. Το νέο παιχνίδι υπόσχεται μουσικές στιγμές γεμάτες διασκέδαση, καθώς οι παίκτες μπορούν να αναδημιουργήσουν εμβληματικά τραγούδια των Queen και να ντύνονται όπως τα μέλη του συγκροτήματος.

Οι παίκτες μπορούν να εμφανίζονται ως Φρέντι Μέρκιουρι, Μπράιαν Μέι, Τζον Ντίκον, ή Ρότζερ Τέιλορ. Δίνουν συναυλία σε δέκα ιστορικούς χώρους παγκοσμίως, αναπαριστάνοντας τις εικονικές περιοδείες της μπάντας. Το παιχνίδι περιλαμβάνει 20 από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του γκρουπ, συμπεριλαμβανομένων των «We Will Rock You», «Radio Ga Ga» και «Don’t Stop Me Now». Οι υψηλές βαθμολογίες θα ξεκλειδώσουν γνώσεις για τη μπάντα και αποκλειστικές εικόνες από τα επίσημα αρχεία των Queen.

Σίγουρα είναι ένα παιχνίδι που θα δοκιμάσουν οι φαν αλλά και γενικότερα οι φίλοι της rock σκηνής.

Σημειώνεται ότι οι Queen κυκλοφόρησαν ένα παιχνίδι για τον υπολογιστή το 1998. Το Queen: The Eye απέτυχε και σε κριτικές αλλά και σε πωλήσεις. Η ίδια η μουσική – τραγούδια από τον μεγάλο κατάλογο των Queen – θεωρήθηκε πολύ καλή, αλλά το gameplay ήταν εκείνο που κατέστρεψε το παιχνίδι.

Δείτε στη συνέχεια το trailer:

Δείτε επίσης: Βρέθηκαν τα αγνοούμενα σκυλιά της Lady Gaga – Προσέφερε 500.000$ αμοιβή