Στην τελική ευθεία το Survivor 4 έχοντας διαγράψει μία πολύ επιτυχημένη πορεία στους πίνακες τηλεθέασης. Πότε θα διεξαχθούν ο ημιτελικός και ο τελικός; Μάθαμε τις ακριβείς ημερομηνίες!

Το ριάλιτι επιβίωσης ετοιμάζεται να ολοκληρώσει για μία ακόμα φορά την παρουσία του μετά από μεγάλη παραμονή στο τηλεοπτικό τοπίο. Δεν είναι τυχαίο που άλλοι τηλεοπτικοί σταθμοί βλέποντας την πορεία του Survivor… αναγκάστηκαν να σπάσουν το εμπάργκο και να ξεκινήσουν να προβάλουν αποσπάσματα σχολιάζοντας όσα συμβαίνουν στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

Σύντομα όμως το Survivor θα ρίξει τίτλους τέλους και σύμφωνα με τις φήμες, οι ημερομηνίες που «κλείδωσαν» είναι: με τον ημιτελικό να πραγματοποιείται την Κυριακή 4 Ιουλίου μεταξύ τεσσάρων υποψηφίων και μετά την ψηφοφορία του κοινού οι δύο θα περάσουν στον τελικό που θα γίνει την επόμενη ημέρα, τη Δευτέρα 5 Ιουλίου, όπου θα αναδειχθεί ο φετινός νικητής του.

Σίγουρα ο ημιτελικός και ο τελικός θα γίνουν live ώστε να ψηφίσουν οι τηλεθεατές, αλλά σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου επιθυμία του ΣΚΑΪ και της Acun Medya είναι να γίνει παρουσία κοινού, αλλά όλα θα εξαρτηθούν από τους υγειονομικούς κανόνες. Επίσης, με μία live ψηφοφορία, θα αποφευχθούν οι διαρροές.