Παράταση θα πάρει το Survivor, όπως επιβεβαίωσε επίσημα και ο ίδιος ο Γιώργος Λιανός, μιλώντας στη ραδιοφωνική του εκπομπή με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Έτσι, ο μεγάλος τελικός του παιχνιδιού θα αργήσει λίγο παραπάνω.

Ο παρουσιαστής είπε χαρακτηριστικά ότι η παράταση του παιχνιδιού ισχύει, αλλά θα είναι 10 ημέρες και έτσι ο τελικός θα γίνει στην Ελλάδα, ενώ τόνισε ότι δεν γνωρίζει ακόμα αν λόγω κορωνοϊού θα πάνε οι συγγενείς των παικτών στον Άγιο Δομίνικο.

Μάλιστα σύμφωνα με την Τίνα Μεσσαροπούλου και το ρεπορτάζ της στο «Happy Day», ο τελικός όπως όλα δείχνουν θα γίνει στις 17 Ιουλίου.

Παράλληλα ο παρουσιαστής του Survivor έκανε «καυτές» αποκαλύψεις για το φετινό παιχνίδι, ενώ και μίλησε για όλες τις λεπτομέρειες του ριάλιτι επιβίωσης μέχρι τον τελικό.

«Εννέα άτομα έμειναν στο παιχνίδι. Θα έχουμε 2 αγώνες, έναν ασυλίας έναν για έπαθλο και έναν επικοινωνίας. Κάθε εβδομάδα θα έχουμε αγώνες αρχηγίας.

Κάθε εβδομάδα θα αλλάζει ο αρχηγός. Η παράταση του παιχνιδιού θα είναι καμιά 10αρια μέρες. Σήμερα θα έχουμε τον πρώτο αγώνα ατομικής ασυλίας.

Έχουν πορωθεί τα παιδιά, που παίζουν ατομικά.

Παίζει πλέον ο καθένας την στρατηγική του… Ο τελικός του παιχνιδιού θα γίνει στην Ελλάδα», είπε ο Γιώργος Λιανός.