Είναι μία αγαπημένη εταιρεία, καθώς οι μηχανές της και οι συμβατές κάψουλες στολίζουν την κουζίνα μου. Να σκεφτείτε δε φεύγω το πρωί από το σπίτι αν δε γευτώ το Nespresso μου με αγαπημένη γεύση τον Arpeggio. Ωστόσο, στη νέα δημιουργία της Nespresso Prodigio λύγισα και θέλω να την αποκτήσω όσο πιο γρήγορα γίνεται. Είναι η πρώτη μηχανή της Nespresso που μπορεί να συνδέεται με smartphone, μία connected πρόταση που κάνει τη διαφορά.

Nespresso-Prodigio4-640x407

Η επικοινωνία κινητού και μηχανής γίνεται μέσω Bluetooth και με τη βοήθεια της συμβατής εφαρμογής μπορείτε είτε να διαχειριστείτε το stock σας σε κάψουλες, είτε να παραγγείλετε νέες, αλλά να προγραμματίσετε πότε θα ετοιμάσετε έναν καφέ και να βλέπετε alerts από τη μηχανή σας.

Με αυτόν τον τρόπο. λοιπόν. το smartphone σας μπορεί πλέον να κάνει και καφέ ή τέλος πάντων να σας βοηθήσει να φτιάξετε ένα στην Nespresso Prodigio. πατώντας απλά ένα εικονικό πλήκτρο στην οθόνη του.

Nespresso-Prodigio2-640x384

Η Nespresso Prodigio κατά τα άλλα διαθέτει ανανεωμένο design, είναι διαθέσιμη σε ασημί ή τιτάνιο και με επιλογή για aeroccino, ενώ διαθέτει τρία πλήκτρα με ρυθμίσεις για τον καφέ σας (ristretto, espresso, lungo).

Nespresso-Prodigio-640x429

Γνωρίστε την καλύτερα στο video που ακολουθεί.