Σίγουρα ο καθαρισμός της τουαλέτας δεν είναι και το καλύτερο σου. Μπορεί να μην είναι δύσκολο αλλά πρέπει να προσέξεις αρκετά προκειμένου να εμποδίσεις την εξάπλωση βακτηρίων που μπορεί να ευδοκιμήσουν εκεί. Η σωστή τεχνική μπορεί να εξοικονομήσει χρόνο και ενέργεια!

  1. Αφαίρεσε τα γύρω αντικείμενα που υπάρχουν στον χώρο, έτσι θα γλιτώσεις να καθαρίσεις και εκείνα αν τραβήξεις το καζανάκι και πεταχτεί νερό προς αυτά.
  2. Ξεκίνα να καθαρίζεις την τουαλέτα απο έξω προς τα μέσα δηλαδή πρώτα από το καπάκι και μετά συνέχισε. Τέλος, να θυμάσαι να τοποθετήσεις το καθαριστικό όσο πιο κοντά γίνεται στη τουαλέτα ώστε να μη διαλυθεί.
  3. Όση ώρα η τουαλέτα απορροφά το καθαριστικό δοκίμασε να καθαρίσεις το εξωτερικό καθώς επίσης και το πάτωμα που ίσως έχει λερωθεί αυτή τη στιγμή.
  4. Το κάθισμα της τουαλέτας δεν πρέπει να το παραμελήσεις καθώς έρχεται σε επαφή με τον κόσμο. Καθάρισε όχι μόνο το καπάκι αλλά ακόμα και τους μεντεσέδες ενώ στη συνέχεια πέρασε το με ένα καθαρό πανάκι μόνο με νερό.
  5. Τέλος, μη ξεχάσεις το αρωματικό!  H νέα σειρά Bref Pro Nature υπόσχεται εγγυημένη φρεσκάδα και καθαριότητα στην τουαλέτα σας με 2 δροσερά αρώματα, προστατεύοντας παράλληλα και το περιβάλλον! Τα νέα προϊόντα, έρχονται να προστεθούν στην ήδη πολύ επιτυχημένη γκάμα του Bref, η οποία είναι 1η στις αγοραστικές προτιμήσεις των καταναλωτών της κατηγορίας, με βάση τα στοιχεία της IRI 2018.  Τα Bref Pro Nature έχουν βιώσιμη συσκευασία, από 100% ανακυκλώσιμα υλικά αλλά και νέα σύνθεση χωρίς προσθήκη σιλικόνης, ενώ παρασκευάζονται σε πιστοποιημένα εργοστάσια και δεσμεύονται για την προστασία του περιβάλλοντος. Όμως, η δέσμευσή τους δεν σταματάει εκεί, καθώς υποστηρίζουν ενεργά την κοινωνική εταιρεία Plastic Bank στην προσπάθεια μείωσης του πλαστικού στις θάλασσες. Με αρώματα εμπνευσμένα από την φύσηΜέντα & Ευκάλυπτος και Γκρέιπφρουτ – τα νέα  Bref Pro Nature προσφέρουν ολοκληρωμένη καθαριότητα &  υγιεινή , αφήνοντας μια μοναδική αίσθηση φρεσκάδας στο μπάνιο σας.

Capture  Capture