Γυναίκες που φοράνε τη στρατιωτική στολή είναι αυτές που έχουν πιο εμφανή τη δύναμη που κρύβεται στην ψυχή και μας κάνει ξεχωριστές.

Η φωτογραφία που απεικονίζει μία ομάδα στρατιωτικών να θηλάζουν τα παιδιά τους δημοσιεύεται με στόχο την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης

Με την καλλιτεχνική υπογραφή της φωτογράφου Tara Ruby, η οποία υπηρέτησε στις αεροπορικές δυνάμεις την χρονική περίοδο 1997 – 2001 στη στρατιωτική βάση Fort Bliss στο El Paso στο Texas, η φωτογραφία με τις μαμάδες που δίνουν τη δύναμή τους για την πατρίδα τους έχει εξελιχθεί σε ένα εξαιρετικό viral!

H επιθυμία της να τις «βοηθήσει» και να αναδείξει τη σημαντική τους προσπάθεια να συνδυάσουν μητρότητα και στρατό χωρίς την ύπαρξη ενός μέρους όπου θα μπορούσαν να αφήσουν τα μωρά τους της έδωσε έμπνευση.

«Αυτή η εικόνα δεν υποτιμά τη γυναίκα στρατιωτικό αλλά την κάνει ακόμα καλύτερη και πιο δυναμική. Επίσης βοηθάει τις μητέρες να καταλάβουν ότι μπορούν να είναι δραστήριες στρατιωτικοί και να παρέχουν υποστήριξη στα παιδιά τους», λέει η Ruby.