Το team building είναι στο επίκεντρο εδώ και πολλά χρόνια και αφορά διάφορες προτάσεις/ ιδέες που με τη μορφή παιχνιδιών δημιουργούν δέσιμο ανάμεσα στους εργαζομένους με αποτέλεσμα η επιτυχία στον χώρο εργασίας να είναι αδιαμφισβήτητη.

 

 1. Ο αγρότης, ο σκύλος, το ρύζι και το κοτόπουλο: Σε ένα από τα μέλη της ομάδας απονέμεται ο ρόλος ενός αγρότη και η υπόλοιπη ομάδα ενεργεί ως χωρικοί. Ο αγρότης πρέπει να επιστρέψει στο σπίτι μαζί με τις 3 αγορές του (Σκύλος, Ρύζι και Κοτόπουλο) χρησιμοποιώντας μια βάρκα όμως κάθε φορά μπορεί να μεταφέρει μόνο ένα από τα τρία. Δεν μπορεί να αφήσει το σκυλί μόνο με το κοτόπουλο επειδή ο σκύλος θα φάει το κοτόπουλο και δεν μπορεί να αφήσει το κοτόπουλο μόνο με ρύζι επειδή το κοτόπουλο θα φάει την τσάντα των σιτηρών. Πώς μπορεί λοιπόν να επιστρέψει σπίτι με ασφάλεια έχοντας και τα τρία; 
 2. Η τυφλή ζωγραφική: Μια ομαδική δραστηριότητα που ενθαρρύνει την επικοινωνία είναι η τυφλή ζωγραφική.  Το παιχνίδι απαιτεί 2 παίκτες όπου το ένα μέλος της ομάδας λαμβάνει μια εικόνα ενός αντικειμένου ή μιας λέξης. Χωρίς να προσδιορίζεται άμεσα ποιο είναι το πράγμα, το άτομο πρέπει να περιγράψει την εικόνα χωρίς να χρησιμοποιεί λέξεις που σαφώς αποκαλύπτουν την εικόνα.
  Αυτά θα πρέπει να είναι για παράδειγμα μη-συγγενείς λέξεις – αν είναι ένα «λουλούδι», τότε το άτομο μπορεί να το περιγράψει ως καρδιές μαζί (σχηματίζοντας πέταλα λουλουδιών), μια χορδή / σχοινί που κρατάει τις καρδιές (Στέλεχος), σταγόνες βροχής / νερού φύλλα) κτλ . Το άτομο με στυλό και χαρτί συλλέγει τις πληροφορίες δημιουργώντας το σχέδιο. 
 3. Ερωτήσεις με μπαλόνια: Για τις νέες ομάδες ο στόχος είναι να μάθουν όσα περισσότερα μπορούν για τα υπόλοιπα μέλη και αυτό μπορεί να γίνει εύκολα και διασκεδαστικά με έναν διαδραστικό τρόπο.  
  Δώστε σε κάθε άτομο ένα μπαλόνι και μια μικρή λωρίδα χαρτιού. Ζητήστε τους να γράψουν μια ερώτηση στο χαρτί και να το τοποθετήσουν στο μπαλόνι τους, στη συνέχεια να το φουσκώσουν και να το δέσουν. Μόλις τελειώσουν όλοι δώστε εντολή να να πετάξουν όλοι τα μπαλόνια στον αέρα προσπαθώντας με τα χέρια να κρατήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο τα μπαλόνια ψηλά για μερικά δευτερόλεπτα. Λίγο μετά το «στοπ» ο καθένας που έχει ένα μπαλόνι το σκάει και απαντάει στην ερώτηση που έχει μέσα. 

   

Capture

Tο Hard Rock Cafe Athens αποτελεί την ιδανική επιλογή-στο κέντρο της Αθήνας (στο Μοναστηράκι)- για να διοργανώσετε τις εταιρικές εκδηλώσεις, γεύματα, workshops, σεμινάρια, πάρτι και κάθε άλλη μορφή εκδήλωσης-και σας υποδεχόμαστε στον 1ο όροφο ο οποίος είναι απομωνομένος ηχητικά και οπτικά από τους υπόλοιπους χώρους.

Ο χώρος του 1ου ορόφου- ιδανικός για εταιρικές εκδηλώσεις- είναι πλήρως εξοπλισμένος με σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα –προτζέκτορας με οθόνη, μικρόφωνο, digital sound processor, σύστημα HiFi και Wifi σύνδεση– με σκοπό να παρέχει μια μοναδική εμπειρία στις εταιρικές σας παρουσιάσεις.

Capture

Το Hard Rock Cafe Athens αποτελεί το hot-spot για τα events σας, προσφέροντας Hard Rock εμπειρίες, οπτικό ακουστικό εξοπλισμό, αυθεντικά Hard Rock cocktails & tailor made συνοδευτικά γευστικά πιάτα.  Στο χώρο του μπαρ και στη μοναδική εσωτερική αυλή μπορούν να φιλοξενηθούν 80 άτομα, ενώ ο χώρος του 1ου ορόφου μπορεί να φιλοξενήσει έως 200 άτομα.

Υπάρχει ακόμη η δυνατότητα να σας προσφέρουμε προτάσεις για:

 • team building δραστηριότητες (Shake –it up)
 • ξεχωριστές μουσικές βραδιές
 • παιδικά/εφηβικά πάρτι, πάρτι γενεθλίων
 • αλλά και για εταιρικά αναμνηστικά δώρα μέσα από custom items των ειδών του Rock shop.

One Response