Το ότι έχουμε φθινόπωρο είναι γεγονός. Έτσι, αρχίζουμε να γεμίζουμε με νέους τίτλους τη βιβλιοθήκη μας προκειμένου να υπάρχει πάντα ένα βιβλίο να μας κρατά συντροφιά τις κρύες νύχτες του χειμώνα.

Ο πρώτος Book Lovers διαγωνισμός της σεζόν προσφέρει ως δώρο 3 αντίτυπα του μυθιστορήματος της Κωνσταντίνας Ρεμπή “Ο Πάγκος” που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Λευκή Σελίδα.διαγωνισμός με δώρο βιβλίο

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Ο πάγκος είναι μια προσπάθεια σύνθεσης της εποχής μας. Μιας εποχής που το χαρακτηριστικό της γνώρισμα είναι ο φόβος. Ο φόβος για το αύριο και το αβέβαιο μέλλον. Άνθρωποι καθημερινοί, που ζουν στην Ελλάδα της κρίσης και τους συνδέει όλους το γεγονός ότι έχουν κατά κάποιο τρόπο υποστεί τις συνέπειές της.

Ο πάγκος δένει δύο φίλες και συναδέλφους που μοιράζονται τις σκέψεις και τα προβλήματά τους. Δύο φίλες πολύ διαφορετικές μεταξύ τους, που αντιμετωπίζουν τη ζωή με διαφορετικό τρόπο. Μέσα από τον πάγκο γνωρίζουν κι άλλους ανθρώπους , άλλους καλούς και άλλους κακούς.

Τελικά για να μπορέσεις να επιβιώσεις πρέπει να ενσωματωθείς στο συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον ή μήπως η ενσωμάτωση οδηγεί τελικά στην αυτοκατάργηση; Ποιες μπορεί να είναι οι συνέπειες της αλλαγής στους ανθρώπους;

Ο συγγραφέας

Η Κωνσταντίνα Ρεμπή  γεννήθηκε στην Αθήνα το 1961. Σπούδασε νομικά και ψυχολογία. Έχει δουλέψει ως δικηγόρος και καθηγήτρια. Μια σειρά διηγημάτων της με τίτλο «Η κυψέλη» έχει δημοσιευθεί το 2006 από τις εκδόσεις Ιωλκός. «Η παρακμή των υπογείων», το πρώτο της μυθιστόρημα, κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λευκή Σελίδα. «Ο πάγκος» είναι το δεύτερο μυθιστόρημά της.

Ο εκδότης

Οι εκδόσεις Λευκή Σελίδα, με την καινοτομία της «κατά παραγγελία έκδοσης» (printondemand), παραμένει πιστή στην στήριξη νέων Ελλήνων συγγραφέων, παρέχοντας τους την ευκαιρία να εκδώσουν το έργο τους με υψηλές ποιοτικές προδιαγραφές και χωρίς τις δυσκαμψίες που ενδέχεται να αντιμετωπίζουν στην πρόσβαση τους σε κλασικούς εκδοτικούς οίκους.

Για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο του βιβλίου θα πρέπει να κάνετε Like στη σελίδα του That’s Life στο Facebook και να αφήσετε το σχόλιο σας κάτω από το συγκεκριμένο άρθρο. Ο διαγωνισμός ισχύει ως τη Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2015, και οι νικητές θα ανακοινωθούν την Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2015 σε ξεχωριστό post.

Επίσης, οι Eκδόσεις Λευκή Σελίδα σας περιμένουν στην παρουσίαση του βιβλίου της Κωνσταντίνας Ρεμπή, «Ο Πάγκος»την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου στις 7:00 μ.μ. στο Cafe-Bar Black Duck (Χρήστου Λαδά 9α, Αθήνα – Κέντρο 105 61). Για το βιβλίο θα μιλήσουν:η κα Γιόλα Αργυροπούλου, δημοσιογράφος,και η συγγραφέας. Αποσπάσματα θα διαβάσει: η κα Βαλεντίνα Φυλακτού, ηθοποιός.

Ευχαριστούμε τα sites kerdiseto.grnethall.gr, saveandwin.gr, diagonismos.grtixerakias.commydiagonismoi.gr για την προβολή του διαγωνισμού