Δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν τη Θεσσαλονίκη ως την πιο ερωτική πόλη της Ελλάδας. Και σίγουρα, πολλοί είναι εκείνοι που δεν θα ξεχάσουν τα φοιτητικά χρόνια στην πρωτεύουσα του Βορρά.

Το μυθιστόρημα του Χρήστου Ντιούδη “Το Άγγιγμα του Έρωτα” που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Λευκή Σελίδα, μας ταξιδεύει στη νυχτερινή φοιτητική ζωή της Θεσσαλονίκης και στους δυνατούς νεανικούς έρωτες: Θεσσαλονίκη 1997. Τρεις κολλητοί ζούνε τη νυχτερινή ζωή της Θεσσαλονίκης. Ο Σάκης φοιτητής φιλολογίας στο Αριστοτέλειο, μοιάζει σε πολλά με τον Θέμη και τον Ανδρέα, αλλά στην πραγματικότητα είναι αρκετά διαφορετικός από τους δυο κολλητούς του. Η τρελή ζωή που κάνει δεν έχει γι’ αυτόν κανένα νόημα.

Όλα αλλάζουν τη μέρα που γνωρίζει τη Χαρά. Την ερωτεύεται με την πρώτη ματιά. Ακροβατεί μεταξύ ονείρου και πραγματικότητας ώσπου το όνειρό του γίνεται αληθινό και αυτή η ζωή του όλη. Της αφιερώνει τον εαυτό του, μέχρι που καταφέρνει να υπάρξει μαζί της στην καρδιά του παραδείσου. Η μοίρα, όμως, βάζει την αγάπη του για αυτή σε δοκιμασία, οδηγώντας τον σε ένα σκοτεινό σταυροδρόμι. Ο Σάκης απομένει μόνος και ο πόνος του τον βυθίζει σε έναν κόσμο διεφθαρμένο. Κάποτε η Χαρά τού είπε πως ο ουρανός είναι ένας και κάτω από τον ίδιο ουρανό θα συνεχίσουν να είναι μαζί. Έκτοτε ο Σάκης κοιτάζει συνεχώς τον ουρανό και περιμένει να πέσει κάποιο αστέρι για να κάνει μια ευχή. Το μόνο που εύχεται τώρα είναι να ζήσει. Να ζήσει μαζί της από την αρχή ξανά, σαν το χθες να μην είχε υπάρξει ποτέ. Άραγε η ευχή του θα γίνει πραγματικότητα;aggigma-erota

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα: Ο Χρήστος Ντιούδης γεννήθηκε στα Γιαννιτσά. Έχει σπουδάσει Πληροφορική και μιλάει δύο ξένες γλώσσες: Αγγλικά και Ισπανικά. Είναι εκπαιδευτής αυτοάμυνας, οπλοτεχνικής και εργάζεται ως δημόσιος υπάλληλος στην Αθήνα, όπου ζει από το 2010. Το άγγιγμα του έρωτα είναι το πρώτο του μυθιστόρημα.

Οι εκδόσεις Λευκή Σελίδα, με την καινοτομία της «κατά παραγγελία έκδοσης» (print on demand, παραμένει πιστή στην στήριξη νέων Ελλήνων συγγραφέων, παρέχοντας τους την ευκαιρία να εκδώσουν το έργο τους με υψηλές ποιοτικές προδιαγραφές και χωρίς τις δυσκαμψίες που ενδέχεται να αντιμετωπίζουν στην πρόσβαση τους σε κλασικούς εκδοτικούς οίκους.

Το That’s Life δίνει σε τρεις τυχερούς αναγνώστες την ευκαιρία να κερδίσουν από ένα αντίτυπο του μυθιστορήματος “Το Άγγιγμα του Έρωτα” και σας καλεί στην παρουσίαση του βιβλίου που θα γίνει τη Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2015, στις 8 μ.μ. στο Booktalks (Αρτέμιδος 47 & Αγίου Αλεξάνδρου 58, Παλαιό Φάληρο).

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό θα πρέπει να κάνετε Like στη σελίδα του That’s Life στο Facebook και να αφήσετε το σχόλιο σας κάτω από το συγκεκριμένο άρθρο. Ο διαγωνισμός ισχύει ως την Τετάρτη, 1 Ιουλίου 2015, τα μεσάνυχτα και οι νικητές θα ανακοινωθούν την Πέμπτη, 2 Ιουλίου 2015.

Ευχαριστούμε τα sites kerdiseto.grnethall.gr, saveandwin.gr, diagonismos.grtixerakias.commydiagonismoi.gr για την προβολή του διαγωνισμού

Όροι Συμμετοχής