Πολλοί γάμοι γίνονται δίπλα στο κύμα, αλλά μέσα στο νερό;! Να που το είδαμε κι αυτό, συγκεκριμένα στο Μεξικό και στη θάλασσα της Καραϊβικής, όπου η νύφη Suzana Zamos και ο γαμπρός Jovany βούτηξαν στη θάλασσα και στα κρυστάλλινα νερά για να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης!
Ναι, η wedding planner πρέπει να τα είδε όλα μέχρι να στηθεί η τελετή, αλλά άξιζε τον κόπο! Μάλιστα ήταν εκείνη που είχε μεγάλες ενστάσεις στην ιδέα του ζευγαριού αλλά ευτυχώς η φωτογράφος Sol Tamargo τους πίεσε να την κάνουν πραγματικότητα! Και οι φωτογραφίες που τράβηξε είναι μοναδικές!
Λήψεις εντός και εκτός νερού που όμοιές τους δεν υπάρχουν, με τη νύφη να μην έχει κανένα πρόβλημα αφού μεγάλωσε μέσα στη θάλασσα και είναι scuba diver!

del-sol-photography-ocean-wedding-3 del-sol-photography-ocean-wedding-7 del-sol-photography-ocean-wedding-8 del-sol-photography-ocean-wedding-11 del-sol-photography-ocean-wedding-15 del-sol-photography-ocean-wedding-18 del-sol-photography-ocean-wedding-22 del-sol-photography-ocean-wedding-24 del-sol-photography-ocean-wedding-26
Πηγή: MyModernMet