Τα λουλούδια δίνουν χρώμα στους εσωτερικούς χώρους και ένταση. Αν δεν μπορείς να αποφασίσεις τι θα βάλεις σου έχουμε 10 λύσεις για να γίνει ο χώρος σου πιο όμορφος είτε αυτό είναι το γραφείο είτε το σπίτι.

  1. Ζεμπρίνα
  2. Ορχιδέα φαλαίνοψις
  3. Γεράνι
  4. Ντιφενμπάχια
  5. Σαιντπώλια
  6.  Ιβίσκος
  7. Ανθούριο
  8. Στρεπτόκαρπος
  9. Οξαλίδα
  10. Μπιγόνια

Capture

Και αν ψάχνεις σε ποια στυλάτη γλάστρα θα τα βάλεις, η Lechuza λανσάρει στο νέο της κατάλογο μια σειρά από νέα μοντέλα και σχέδια και εμπλουτίζει την παλέτα της με λαμπερά και μοντέρνα χρώματα. Συνδυάζοντας τον πράσινο τρόπο ζωής με την κομψότητα και την πρακτικότητα και με έμφαση στο design, που βρίσκεται στον πυρήνα της φιλοσοφίας της, δημιουργεί το 2019 θεματικές ενότητες, διευρύνοντας τις επιλογές  για ένα πιο προσωπικό και πάντοτε stylish περιβάλλον.

CaptureCapture

CaptureCapture

Συναρπάζει με την εντυπωσιακή Glossy Collection, μια glam συλλογή με λαμπερό φινίρισμα σε λευκό, scarlet κόκκινο, γκρι του κάρβουνου και glitter ροζ αποχρώσεις, δημιουργεί ευέλικτους «πράσινους τοίχους» με το μαγνητικό σετ Green Wall Home Kit, επεκτείνει την επιτυχημένη Stone επιφάνεια με την φυσική όψη πέτρας στη BALCONERA 50 & 80 και στο επιτραπέζιο CANTO Cube 14, εμπνέεται από τις αποχρώσεις της μόδας με νέους χρωματισμούς σε μοντέλα όπως η σκανδιναβικής αισθητικής YULA, η διαχρονική CLASSICO και η μεσογειακή RUSTICO, ενώ λανσάρει την ORCHIDEA μια συλλογή ειδικά σχεδιασμένη για το πιο iconic άνθος στην διακόσμηση, με ημιδιαφανές δοχείο φύτευσης και ειδικό υπόστρωμα για ορχιδέες. Περιηγηθείτε στη νέα συλλογή στο www.lechuza.gr.