Ο Αλ Πατσίνο πρόκειται να γίνει ξανά μπαμπάς σε ηλικία 82 ετών, αφού αποκαλύφθηκε ότι η κοπέλα του Νουρ Αλφαλά είναι οκτώ μηνών έγκυος.

Ο εκπρόσωπος του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού επιβεβαίωσε στο TMZ ότι ο Pacino και η Alfallah, 29 ετών, περιμένουν το πρώτο τους παιδί μαζί.

Το ζευγάρι ήταν ένα θέμα συζήτησης από τον Απρίλιο του 2022, με πολλές πηγές να υποστηρίζουν ότι οι δυο τους βλέπονταν από την πανδημία του κορωνοϊού.

Ο Πατσίνο είναι ήδη πατέρας τριών παιδιών με δύο γυναίκες.

Ο Πατσίνο θα έχει ένα οικείο πρόσωπο στο οποίο θα απευθυνθεί για συμβουλές σχετικά με την αντιμετώπιση ενός νεογέννητου σε προχωρημένη ηλικία – ο επί χρόνια συνάδελφός του Ρόμπερτ Ντε Νίρο, 79 ετών, καλωσόρισε το έβδομο παιδί του με τη φίλη του Τίφανι Τσεν τον περασμένο μήνα.

Έχουν πρωταγωνιστήσει μαζί σε υπερπαραγωγές, όπως το The Irishman του 2019, το Heat του 1995 και το The Godfather Part II του 1974.

Η Alfallah στο παρελθόν είχε σχέση με τον frontman των Rolling Stones, Mick Jagger, τον δισεκατομμυριούχο Nicolas Berggruen και τον Clint Eastwood – αν και στην περίπτωση του τελευταίου είπε ότι ήταν απλώς οικογενειακοί φίλοι.

Η διαφορά ηλικίας της Αλφαλά με τον Πατσίνο «δεν φαίνεται να είναι πρόβλημα», είπε μια πηγή στο Page Six τον Απρίλιο του 2022, προσθέτοντας «συνήθως βγαίνει ραντεβού με πολύ πλούσιους ηλικιωμένους».

«Μετακομίζει με το πλούσιο πλήθος των τζετ σετ και προέρχεται από μια οικογένεια με χρήματα».