Τα τελευταία χρόνια, γίνονται συχνά συζητήσεις για την ανάπτυξη της γυναικείας επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα και τη διείσδυση των γυναικών στις ανώτατες βαθμίδες διοίκησης των εταιρειών, ένα χώρο που στο πρόσφατο παρελθόν ήταν ανδροκρατούμενος. Δεν είναι λίγες πλέον οι γυναίκες που έχουν καταφέρει να αποκτήσουν τη δική τους μικρή ή μεγαλύτερη επιχείρηση και να ανέλθουν ψηλά στην ιεραρχία, αποτελώντας στελέχη που διακρίνονται για την αποτελεσματικότητά τους.

Αν ανήκεις κι εσύ στην κατηγορία εκείνων που κατάφεραν να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους, κρατώντας το «τιμόνι» ενός καταστήματος, μιας οικογενειακής επιχείρησης, εργαζόμενη σε ιδιωτικό / δημόσιο τομέα ή αποφάσισες να ιδρύσεις τη δική σου εταιρεία μετά από χρόνια σκέψεων και προβληματισμού, γνωρίζεις ήδη πως η επιτυχία και η ανάπτυξή της βασίζεται στο ταλέντο, τους συνεργάτες και στη χρήση των κατάλληλων εργαλείων που συντονίζουν με τον καλύτερο τρόπο την ομάδα. Τα δύο πρώτα είναι δική σου ευθύνη να τα τακτοποιήσεις. Για τις συσκευές όμως που θα αποτελέσουν σύμμαχο στην εργασία σου, μπορείς να εμπιστευτείς τη Samsung.

Προηγμένα εταιρικά εργαλεία και ευκολία χρήσης

Η σειρά Samsung Galaxy S23 δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, αφού αποτέλεσε μια «ναυαρχίδα» που έκλεψε την παράσταση από την πρώτη στιγμή που έγινε διαθέσιμη στην αγορά. Επειδή όμως οι επαγγελματίες έχουν εντελώς διαφορετικές ανάγκες από τον απλό καταναλωτή, η Samsung φρόντισε να πάει ένα βήμα παραπέρα με τα Galaxy S23 Ultra Enterprise Edition. Είναι δεδομένο ότι αναφερόμαστε σε συσκευές με κορυφαία κάμερα, μπαταρία που δε θα σε… προδώσει την κρίσιμη στιγμή και ένα πανίσχυρο chipset 4nm, που εξασφαλίζει υψηλές επιδόσεις. Αυτό που έχει όμως τη μεγαλύτερη σημασία είναι η ευκολία και η ασφάλεια που μπορεί να φέρει ένα Galaxy S23 στην επαγγελματική σου καθημερινότητα, αν εξοπλίσεις με αυτό την ομάδα σου.

Είτε εργάζεσαι από το γραφείο καθημερινά είτε αξιοποιείς τις δυνατότητες της τηλεργασίας, ένα είναι σίγουρο: οι ομάδες στηρίζονται στη κοινή χρήση και υπάρχει πάντα η ανάγκη να μοιράζονται τις εργασίες τους με ασφάλεια και ταχύτητα. Με τα Galaxy S23 Ultra Enterprise Edition η διαδικασία είναι απλή, αφού θα μπορείς σε ελάχιστο χρόνο να ελέγξεις έγγραφα, να επισημάνεις πληροφορίες που χρειάζεσαι από μια εικόνα ή ένα βίντεο χρησιμοποιώντας το S Pen2, να αποθηκεύσεις μια ημερομηνία κατευθείαν στο ημερολόγιο, να κρατήσεις υποσημειώσεις και να μοιραστείς άμεσα ό,τι κρίνεται απαραίτητο με τους συνεργάτες σου.

Οι κινητές συσκευές της Samsung μπορούν να δώσουν την εμπειρία ενός υπολογιστή που μπορείς να μεταφέρεις πάντα και παντού. Όταν όμως χρειάζεται να δουλέψεις καθ’ οδόν, εκτιμάς πραγματικά τις δυνατότητές τους. Ένα σημαντικό πλεονέκτημα για κάθε γυναίκα επιχειρηματία είναι ότι μπορεί να ξεκινήσει μια εργασία καθ’οδόν από το κινητό της και να την ολοκληρώσει αργότερα στον υπολογιστή της με το Link to Windows, να πραγματοποιήσει ευκρινείς βιντεοκλήσεις κρατώντας σημειώσεις που μπορούν να δουν έως και 100 συμμετέχοντες σε πραγματικό χρόνο3, να ανεβάσει βίντεο και να τα παρακολουθήσει μαζί με την ομάδα στην οθόνη κλήσης και να είναι σίγουρη πως τα εμπιστευτικά δεδομένα θα παραμείνουν ασφαλή.

Real-time προστασία για εργασία χωρίς προβλήματα

Η Enterprise Edition των Galaxy S23 και Galaxy S23 Ultra έρχεται με δωρεάν διάθεση ενός έτους του Samsung Knox Suite, το οποίο έχει ενσωματωμένη προστασία από κακόβουλο λογισμικό, hacking και άλλες απειλές για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο. Επίσης, επιτρέπει στο τμήμα IT της εταιρείας να διαχειρίζεται έναν στόλο τηλεφώνων εξ αποστάσεως. Η Samsung διατηρεί διαθέσιμα τα τηλέφωνα Enterprise Edition για 2 χρόνια μετά την κυκλοφορία, παρέχοντας σημαντικές ενημερώσεις λειτουργικού συστήματος και ενημερώσεις κώδικα ασφαλείας για έως και 5 χρόνια.

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε

1. Η διαθεσιμότητα του Enterprise Edition διαφέρει ανά μοντέλο/περιοχή. Για περισσότερες πληροφορίες για το Samsung Galaxy Enterprise Edition δείτε εδω: https://www.samsung.com/gr/business/mobile/enterprise-edition/

2. Διατίθεται για Samsung Galaxy S23 Ultra και μεταγενέστερα μοντέλα.

3. Το Google Meet είναι εμπορικό σήμα της Google LLC. Η διαθεσιμότητα της εφαρμογής Google Meet ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με την περιοχή. Απαιτεί βέλτιστη σύνδεση δικτύου και εγγραφή λογαριασμού Google.