Ένα ατύχημα που την ανάγκασε να διακόψει τα γυρίσματα της νέας της ταινίας είχε πρόσφατα η γνωστή ηθοποιός Kate Winslet στην Κροατία.

Η πρωταγωνίστρια του Τιτανικού βρισκόταν στο πλατό, ενσαρκώνοντας τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο ιστορικό δράμα «Lee», όταν κατά λάθος τραυμάτισε το πόδι της και μεταφέρθηκε στο κοντινό νοσοκομείο για να διαπιστωθεί ότι όλα είναι καλά. Ευτυχώς ο τραυματισμός δεν ήταν σοβαρός και η Winslet θα συνεχίσει τα γυρίσματα αυτή την εβδομάδα, σύμφωνα με το πρόγραμμα.

«Η Kate γλίστρησε και μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο από την παραγωγή», ανέφερε η ομάδα της. «Είναι μια χαρά και θα συνεχίσει τα γυρίσματα όπως είναι προγραμματισμένο», συμπλήρωσαν.

Η 46χρονη ηθοποιός και νικήτρια Oscar θα υποδυθεί τη φωτογράφο Lee Miller σε μια ταινία που επικεντρώνεται στη ζωή της και τη δουλειά της ως πολεμικός ανταποκριτής για τη Vogue κατά τη διάρκεια του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου. Πρόκειται για ένα φιλμ της Ellen Kuras, στο οποίο επίσης παίζουν οι Marion Cotillard, Jude Law, Andrea Riseborough και Josh O’Connor.

Διαβάστε επίσης:

Απαράδεχτη η συμπεριφορά της Shakira! Απέλυσε υπάλληλο για ένα κομμάτι… κοτόπουλο

Leave a Reply

Your email address will not be published.