“Μόνο οι άντρες έχουν υψηλό sex drive”… δεν είπε ποτέ κανένας που ξέρει καλά πόσο πολύ ενδιαφέρει το κεφάλαιο σεξ τη γυναίκα. Μάλιστα υπάρχουν πολλές που το έχουν ένα κλικ πιο έντονο από τις υπόλοιπες και αισθάνονται εν ολίγοις ασυγκράτητες. Είτε ευχή, είτε κατάρα, είναι μία πραγματικότητα που θα πρέπει να την αποδεχθεί(ς) και να την απολαύσεις. Ακόμα κι αν πρέπει σε καθημερινή βάση να αντιμετωπίζεις τα παρακάτω θεματάκια.

Πρέπει να κάνεις ιδιαίτερα στον σύντροφό σου. Δεν θα προσποιηθείς ποτέ σ’ έναν άντρα πως κάνει καλά την δουλειά του εάν είναι μέτριος. Θα του μιλήσεις, θα του εξηγήσεις, θα του ζητήσεις συγκεκριμένα. Εσύ τον οργασμό τον θέλεις original και όχι ψεύτικο.

Τα sex toys είναι φτιαγμένα για σένα. Είναι πάντα εκεί και σε στηρίζουν και η σχέση που έχεις αναπτύξει μαζί τους είναι τόσο… στενή που καμιά φορά τα απολαμβάνεις καλύτερα και από το ίδιο το σεξ!

Το “ένα στα γρήγορα” είναι αδυναμία σου. Πολλές γυναίκες θέλουν πολλά προκαταρκτικά, κεράκια, ροδοπέταλα, Barry White κλπ. Εσύ το να βγάλεις όλο το sex drive σου σ’ ένα παθιασμένο 5λεπτο στα όρθια, σου ακούγεται απλά τέλειο!

Πολλοί άντρες αισθάνονται άβολα από το πόσο ανοιχτά μιλάς για το σεξ. Για στάσεις, γεύσεις προφυλακτικού, ερωτικούς συντρόφους. Το να μιλάς για το σεξ είναι υγεία, οπότε μη στεναχωριέσαι εάν αυτοί είναι συντηρητικούρες.

Χάνεις εύκολα την προσοχή σου. Σε νιώθουμε… Το να φαντασιώνεσαι πως θα είναι γυμνός ο απέναντι κούκλος και μάλιστα οριζόντια στο κρεβάτι, είναι συνηθισμένο φαινόμενο και σου συμβαίνει καθημερινά. Συνέχισε να το απολαμβάνεις και… κουράγιο!

Δεν έχει μείνει κάτι που να μην το γνωρίζεις γύρω από το σεξ. Ξέρεις το σώμα σου καλύτερα από κάθε άλλη γυναίκα. Και ξέρεις ακριβώς πως θα αντιδράσει σε κάθε άγγιγμα. Ίσως αυτό να σου στερεί λίγο από το σασπένς που προσφέρει το “άγνωστο”, αλλά τι να κάνουμε δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα!

Εάν το σεξ δεν είναι παθιασμένο ξενερώνεις απίστευτα. Εάν σηκωθείς από το κρεβάτι και δεν έχει διαλυθεί, δεν σε έχουν ακούσει όλοι οι γείτονες και δεν είχες 3-4 οργασμούς, σου φαίνονται όλα τόσο βαρετά, που είτε ξενερώνεις, είτε σκοτώνεις άνθρωπο από τα νεύρα. Και κατά βάθος έχεις απόλυτο δίκιο. Το σεξ δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά!