Ο Ντάνιελ, 33 ετών, κράτησε χαμηλούς τόνους καθώς φορούσε μάσκα και καπέλο του μπέιζμπολ ενώ έσπρωχνε ένα μπλε καροτσάκι, και φορούσε κουκούλα και γκρι τζιν.

Η νέα μαμά Έριν, 38 ετών, το κράτησε επίσης casual καθώς φορούσε τζιν και πράσινο παλτό, καθώς και μια μάσκα που ήταν ακουμπισμένη κάτω από το πηγούνι της.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2012 στα γυρίσματα της ταινίας Kill Your Darlings και νωρίτερα φέτος επιβεβαίωσαν ότι περίμεναν παιδί.

Μια πηγή κοντά στο ζευγάρι είπε τον Μάρτιο: “Ο Ντάνιελ και η Έριν δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ευτυχισμένοι που περιμένουν παιδί. Είναι απολύτως ενθουσιασμένοι και ανυπομονούν να γίνουν μια τριμελής οικογένεια.

Ο Ντάνιελ έγινε γνωστός σε ηλικία 12 ετών ως μάγος Χάρι Πότερ στο franchise ταινιών πολλών δισεκατομμυρίων λιρών.

Αλλά μπορεί να απομακρύνει τους απογόνους του από το να ακολουθήσουν το παράδειγμά του, αφού ταλαιπωρήθηκε με το ποτό ως νεαρός ενήλικας, σε μια προσπάθεια να ανταπεξέλθει στο να είναι στη δημοσιότητα.

Είπε πέρυσι στο περιοδικό Newsweek: “Θέλω τα παιδιά μου – αν και εφόσον υπάρχουν – θα μου άρεσε να είναι γύρω από σκηνικά ταινιών. Ένα όνειρο θα ήταν να έρθουν σε ένα κινηματογραφικό πλατό και να λένε: “Θεέ μου, ξέρεις, θα ήθελα πολύ να ήμουν στο τμήμα τέχνης, θα ήθελα να είμαι κάτι στο συνεργείο.” Δεν θα ήθελα τη φήμη για το παιδί μου. Τα σκηνικά ταινιών είναι υπέροχα μέρη. Πολλές φορές μπορεί να είναι υπέροχο για τα παιδιά, αλλά στην πραγματικότητα είναι η διάσημη πλευρά του που πρέπει να αποφευχθεί με κάθε κόστος”.