Αν και το ταξίδι με ένα μωρό σου φαίνεται ακατόρθωτο, πίστεψε με θα περάσετε υπέροχα. Το πρόβλημα φυσικά είναι στο που θα πας γιατί δεν πρέπει να είναι πολλές ώρες από την Αθήνα για να μη κουραστεί αλλά να είναι και οργανωμένο σαν νησί ή μέρος ώστε να μη συμβεί κάτι και πρέπει να επιστρέψεις άρον άρον. Ποιες είναι λοιπόν οι επιλογές που έχουμε να σου προτείνουμε:

  1. Πόρος – Ο αγαπημένος μας Πόρος φιγουράρει πρώτος στη λίστα αφού είναι ένα κατεξοχήν οικογενειακό νησί. Μπορείς το βράδυ να κάνεις βόλτα στη Πούντα με το μωρό έχοντας το στο καρότσι.
  2. Κως – Αν έχεις μωρό αλλά και μεγαλύτερο παιδί που θέλει να μάθει ποδήλατο τότε η Κως είναι ιδανική αφού είναι το μοναδικό μέσο μεταφοράς!
  3. Μεσσηνία – Για να κάνεις το tour της και να δεις υπέροχα μέρη όπως Βοιδοκοιλιά, Μεθώνη, Κορώνη κα
  4. Άνδρος – Γιατί είναι μόλις 2 ώρες από τη Ραφήνα και θα περάσετε υπέροχα
  5. Ζάκυνθος – Για το πρώτο μπάνιο του μωρού σε καταγάλανα υπέροχα νερά!

Το μόνο που δεν πρέπει να ξεχάσεις φυσικά είναι το καροτσάκι του! Η συλλογή Spring Blossom από τη Cybex θα σε παρασύρει σε ένα καλοκαίρι γεμάτο χρώμα και υπέροχη διάθεση αφού διαθέτει κορυφαία φινιρίσματα και υλικά με κεντημένα τμήματα. Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα σε κομψό μπεζ χρώμα και εκλεπτυσμένο μαύρο, επιτρέποντας τις εκπληκτικές συνθέσεις των τριαντάφυλλων και των παιόνων να ξεχωρίσουν και προσελκύσουν την προσοχή. Εμπνευση για αυτά τα καταπληκτικά σχέδια ήταν η έλευση της νέας ζωής και τη δημιουργική ενέργεια της φύσης.