Αρχικά να σε ενημερώσω ότι το ρολόι στο χέρι είναι κόσμημα και έτσι πρέπει να το αντιμετωπίζεις. Αν ανήκεις στη κατηγορία που όταν σε ρωτάνε «τι ώρα είναι» απαντάς κοιτώντας το κινητό σου ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις γιατί είναι ένα υπέροχο και επίσης εντυπωσιακό αξεσουάρ. Γιατί λοιπόν να πάρεις ένα ρολόι;

  1. Δείχνει ότι όχι μόνο σέβεσαι τον χρόνο σου αλλά παράλληλα και τον χρόνο των άλλων. Αυτός λοιπόν είναι ένας σημαντικός λόγος για να σας παίρνουν οι άλλοι πιο σοβαρά.
  2. Η χρήση του ρολογιού δείχνει φινέτσα και ταυτόχρονα προσοχή στη λεπτομέρεια. Το στυλ είναι κάτι που έχεις και σαν fashion icon που είσαι θα πρέπει να φοράς ένα ρολόι που κλέβει τα βλέμματα.
  3. Όπως είπαμε και παραπάνω λειτουργεί σαν κόσμημα και αυτός είναι ο μοναδικός λόγος που το πρωί όταν ξυπνάς δεν θα χρειάζεται να ψάξεις τα κατάλληλα αξεσουάρ για να ταιριάξεις με το στυλ σου. Ένα και μόνο ρολόι αρκεί για να είσαι εντυπωσιακή κάθε στιγμή της ημέρας.

Capture

Η καινοτομία, η δεξιοτεχνία και το μοντέρνο στυλ τα βασικά χαρακτηριστικά της Swarovski– εμπλουτίζουν τη συλλογή ρολογιών για το 2018. Όπως εξηγεί η Διευθύντρια Δημιουργικού της Swarovski, Nathalie Colin: «Η συλλογή αντανακλά τον βαθμό στον οποίο η επωνυμία τιμά τη φιλοσοφία ‘λάμψη για όλους’, προσφέροντας ρολόγια με πολλά και ποικίλα στυλ, από το διαχρονικό έως το trendy, για κάθε προσωπικότητα και για κάθε περίσταση. Για ακόμα μία φορά αποδεικνύουμε ότι το στυλ και η τεχνογνωσία μπορούν να ενώσουν τις δυνάμεις τους με τον πιο λαμπερό τρόπο».

Capture  Capture

Μοντέρνα και ευέλικτη, η συλλογή αναμειγνύει σύγχρονα σχέδια με την αριστοτεχνική κατασκευή του κρυστάλλου της Swarovski, έτσι ώστε κάθε γυναίκα να μπορεί να φορά ρολόγια ως βασικό αξεσουάρ στις καθημερινές της ενδυματολογικές επιλογές, προκειμένου να αναδείξει ή να συμπληρώσει διακριτικά την εμφάνισή της.