Ο Victor Vernicos βρίσκεται στο Λίβερπουλ και προετοιμάζεται επιμελώς για την εμφάνισή του στον δεύτερο ημιτελικό της Eurovision 2023. Στόχος του είναι να εξασφαλίσει τη δέκατη θέση, που θα τον προκρίνει στον μεγάλο τελικό του διαγωνισμού.

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», ο Victor Vernicos μίλησε για την εμπειρία του στην πρώτη πρόβα, που είχε πραγματοποιήσει την προηγούμενη μέρα. Περιέγραψε επίσης την συνολική ατμόσφαιρα που υπάρχει εκεί.

Συγκεκριμένα είπε στην εκπομπή:«Νιώθω τέλεια, δεν είμαι πολύ αγχωμένος. Τα πάμε τέλεια με την ομάδα, είχαμε χθες την πρώτη πρόβα. Μόλις πάτησα στο Λίβερπουλ, η ενέργειά μου έφτασε στο 200%! Είμαστε έτοιμοι! Είμαι ο νεότερος εκπρόσωπος φέτος στον διαγωνισμό, τρελαίνονται αυτοί και τρελαίνομαι κι εγώ όταν το θυμάμαι. Είναι πάρα πολύ ωραίο το κλίμα, έχω γνωρίσει πάρα πολλούς καλλιτέχνες και τα πάω πολύ καλά με όλους», είπε αρχικά ο Victor Vernicos.

Και συνεχίζει λέγοντας: «Πήγαν τέλεια τα πράγματα στην πρόβα, δεν θα μπορούσαν να πάνε καλύτερα. Είδαμε κι εμείς πώς θα φαίνεται τηλεοπτικά. Αυτό το outfit θα φοράω στον ημιτελικό. Υπάρχουν δύο αλλαγές που θα κάνουμε».

Όταν ρωτήθηκε για την υποστήριξη που λαμβάνει για να αντιμετωπίσει το άγχος και εάν τον συνοδεύει η οικογένειά του, ο Victor Vernicos δήλωσε ότι οι γονείς του είναι παρόντες μαζί του και οι αδερφές του θα βρίσκονται μαζί του στις 9 Μαΐου. Επιπλέον, πρόσθεσε ότι δεν βίωσε κανένα άγχος από τότε που έφτασε στο Λίβερπουλ, καθώς όλοι τον υποστήριξαν και τον ενθάρρυναν, ​​και υπάρχει μια θετική ατμόσφαιρα παντού.