Ο κάθε τύπος μαλλιών διαφέρει από γυναίκα σε γυναίκα. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι χρησιμοποιείς το σωστό προϊόν για την περιποίηση και την φροντίδα τους. Αν το πάθος σου να αποκτήσεις υπέροχα μαλλιά όπως της Ελένης Μενεγάκη ή της Jennifer Lopez, τότε πρέπει να χρησιμοποιείς τα μοναδικά προϊόντα Elvive της L’Oréal Paris. Πώς όμως θα βρεις το δικό σου, το οποίο είναι κατάλληλο για τα μαλλιά σου;

Την απάντηση θα σου δώσει η καμπάνια της L’Oréal Paris. Αυτό που πρέπει να κάνεις, είναι να μπεις στο www.myelvive.gr και να απαντήσεις στις ερωτήσεις του Hair Expert, Βασίλη Στρατηγού, για να βρεις το δικό σου.

Εμείς πάντως μπήκαμε στην διαδικασία να απαντήσουμε στις ερωτήσεις και μιας και έχουμε λιπαρά μαλλιά και εύθραυστα και θέλουμε δυνατά μαλλιά, τα κατάλληλα προϊόντα είναι τα εξής:

1. Το σαμπουάν με δράση αργίλου: Καθαρά και ανάλαφρα μαλλιά για 72 ώρες, χάρη στη δύναμη των τριών τύπων αργίλου του σαμπουάν αναζωογόνησης Elvive.

argile_sa

2. Κρέμα Arginine: Η αργινίνη που εμπεριέχεται στο conditioner της σειράς Elvive Δράσης Αργινίνης Χ3 συμβάλει στην θρέψη του βολβού της τρίχας και στην αναδόμηση της ώστε, τα μαλλιά να μακραίνουν πιο δυνατά και ανθεκτικά.

cond_arg

3. Μάσκα Arginine: Η αργινίνη που εμπεριέχεται στο conditioner της σειράς Elvive Δράσης Αργινίνης Χ3 συμβάλει στην θρέψη του βολβού της τρίχας και στην αναδόμηση της ώστε, τα μαλλιά να μακραίνουν πιο δυνατά και ανθεκτικά

mask_drasi_argininis